30.11.2021 |
Territoris.cat

Troben el cos sense vida del jove de 23 anys desaparegut a Balaguer

El jove portava desaparegut des de dilluns a la nit i que va ser vist per darrer cop dimarts mentre anava a la seva feina a Bell-lloc. La família va denunciar dimecres als Mossos d'Esquadra la seva desaparició perquè no tenia cap notícia i es va obrir una investigació
El pantà de Sant Llorenç de Montgai, entre la Roca de Bous i el Camí de Vilanova
El pantà de Sant Llorenç de Montgai, entre la Roca de Bous i el Camí de Vilanova, on es van produïr els fets @StreetView
Troben el cos sense vida del jove de 23 anys desaparegut a Balaguer

Els Mossos d'Esquadra han confirmat la mort del jove de 23 anys de Balaguer desaparegut a principis de setmana. El cos ha estat localitzat aquest divendres cap a tres quarts de cinc de la tarda a l'interior del seu vehicle dins del pantà de Sant Llorenç de Montgai, entre la Roca de Bous i el Camí de Vilanova. Unes hores abans, la policia havia trobat unes roderes al costat del pantà que apuntaven que un cotxe s'hauria precipitat a l'aigua.

La policia investiga ara les causes de l'accident i no descarta que pugui ser una mort voluntària. Segons van explicar fonts presencials, ahir al matí ja hi havia efectius dels Mossos a la carretera que va de Sant Llorenç a Camarasa vorejant el pantà.

DESAPAREGUT, Gerard Sauret Moreno @familiarsFins allí s'hi va desplaçar una unitat aquàtica dels Mossos que va localitzar el vehicle amb el cos del jove a l'interior. S'ha obert una investigació per determinar les causes, tot i que segons fonts policials, el suïcidi és la principal hipòtesi.

Cal recordar que el jove portava desaparegut des de dilluns a la nit i que va ser vist per darrer cop dimarts mentre anava a la seva feina a Bell-lloc. La família va denunciar dimecres als Mossos d'Esquadra la seva desaparició perquè no tenia cap notícia i es va obrir una investigació.

Troben el cos sense vida del jove de 23 anys desaparegut a Balaguer
comentaris