26.10.2021 |
Territoris.cat

La UdL, continua entre les 800 universitats més prestigioses del món

Segons el rànquing THE 2021, puja del 17è al 9è lloc a l'Estat espanyol respecte la passada edició

Imatge de la façana del rectorat de la Universitat de Lleida.
La UdL, continua entre les 800 universitats més prestigioses del món

La Universitat de Lleida repeteix entre les 800 millors del món, segons el rànquing internacional que publica anualment la revista britànica Times Higher Education, THE World University Ranking 2021.

Aquesta classificació ha analitzat 1.527 institucions d'un total de 93 països i regions

El THE World University Ranking 2021, que lidera per cinquè any consecutiu la Universitat d'Oxford, col·loca la UdL entre els llocs 601 i 800 del món, en la mateixa franja on apareixia l'any passat.

A més, situa la UdL com la novena de les 50 universitats de l'Estat espanyol que hi apareixen, tot pujant vuit posicions respecte la passada edició quan en participaven 45.

De les cinc dimensions que mesura el rànquing –docència, recerca, cites, ingressos de la indústria i internacionalització– els millors resultats els trobem en les citacions d'articles científics que situen la UdL en el lloc 609 del món, amb 54,8 punts.

El THE World University Ranking obté els resultats a partir de les dades facilitades per les mateixes universitats, la Web of Science i una enquesta de reputació a personal acadèmic i investigador, tot tenint en compte la mida dels centres

La UdL, continua entre les 800 universitats més prestigioses del món
comentaris