La UE Balàfia i General d’Estudis presenten el projecte ‘Escola de valors’

L‘'Escola de valors’, ideada per la UE Balàfia i amb el suport de General d’Estudis, té l’objectiu de fomentar els valors entre els centres d’ensenyament del barri de Balàfia

escoladevalors1
photo_camera Els responsables de General d'Estudis i UE Balàfia durant la presentació de l''Escola de valors'

La UE Balàfia i General d’Estudis han presentat aquest migdia, a les instal·lacions de l’acadèmia del barri de Balàfia de Lleida, la seva ‘Escola amb valors’.

Han assistit a la presentació diversos tècnics del club esportiu i responsables de l'acadèmia, que han mostrat el cartell oficial del projecte i la xapa amb la qual s’obsequiarà a tot l’alumnat participant en aquest.

La UE Balàfia i General d’Estudis uneixen esforços per complementar el ventall formatiu que els més joves reben al nucli familiar i que reforcen a l’aula d’estudi.
Cartell Escola de Valors DIN-A4
L’‘Escola de valors’, que s’adreça a nens i nenes de cinc escoles del barri de Balàfia en edat de benjamins (8-10 anys), naix amb l’objectiu de fomentar la importància dels valors entre els infants que es formen en aquest barri lleidatà. L’exercici físic i l’estudi diari, activitats que es treballen des del club i el centre formatiu, asseguren el benestar i l’òptim rendiment acadèmic dels més joves ja que són determinants per la prevenció i el desenvolupament d’una bona salut biològica, psicològica i emocional.

El primer centre educatiu del barri que gaudirà del projecte és el Col·legi Mirasan, que rebrà els tècnics de la UE Balàfia el pròxim dimarts 30 de gener

A final de temporada, la UE Balàfia convidarà a les 5 escoles a participar en el torneig ‘Copa de Valors’, una competició que premia cada acció en valors que es realitza sobre el camp i on és vital la implicació i participació dels pares i mares.