30.09.2022 |
Territoris.cat

Treballadors de l'Hospital Arnau de Vilanova denuncien el preu 'abusiu' del Pàrquing

L'empresa Continental Pàrquing concessionària del servei del centre hospitalari té previst incrementar les tarifes, que pels treballadors representa pagar 45 euros al mes en lloc dels 20 euros actuals
Pàrquing Hospital Arnau de Vilanova
Pàrquing Hospital Arnau de Vilanova
Treballadors de l'Hospital Arnau de Vilanova denuncien el preu 'abusiu' del Pàrquing

Els treballadors i treballadores de l'Hospital Arnau de Vilanova s'han assabentat que l'empresa concessionària del pàrquing del centre hospitalari té previst incrementar les tarifes, el que representa que els empleats hauran de pagar 45 euros el lloc dels 20 euros al mes de despesa d'estacionament. Una modificació que rebutgen totalment i que exigeixen sigui reconsiderada.

La Junta de Personal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, en defensa dels treballadors i les treballadores del centre hospitalari, així com en nom de la ciutadania en general, denuncia l'augment abusiu de les tarifes de l'aparcament soterrani de l'hospital. Un increment econòmic que entrarà en vigor a partir del mes de gener de 2021, i que preveu tarifes de quasi el doble de les actuals en alguns casos, i inclús de més del doble depenent del torn.

La plantilla reclama no ser ostatges de les negociacions entre el CatSalut i l'empresa Continental Pàrquing, i exigeixen una solució ràpida

Pàrquing Hospital Arnau de VilanovaSegons el sindicat UGT l'increment econòmic, que es preveu que entri en vigor a partir del mes de gener de 2021, preveu tarifes de quasi el doble de les actuals en alguns casos, i inclús de més del doble depenent del torn. UGT Terres de Lleida ha denunciat que la plantilla de l'Hospital Arnau de Vilanova se sent desemparada per part del CatSalut, que és qui va negociar el conveni amb l'empresa concessionària.

El sindicat recorda que aquesta modificació de les tarifes del pàrquing també afecta els treballadors de l'empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) que van a treballar a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Treballadors de l'Hospital Arnau de Vilanova denuncien el preu 'abusiu' del Pàrquing
comentaris