UGT-Terres de Lleida tanca l’any alertant d’un possible augment d'atur de la demarcació

El sindicat posa ara la mirada al 2021 sense perdre l’optimisme, malgrat les males dades que ha portat la pandèmia de la covid-19

Esmorzar UGT - diari
photo_camera La nova Comissió Executiva d'UGT-Terres de Lleida en l'esmorzar de Nadal

La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dilluns el seu tradicional esmorzar de Nadal, en una trobada atípica degut a les restriccions sanitàries actuals. Aquesta reunió anual serveix per fer balanç del curs, enguany atípic i marcat per la pandèmia.

José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha reconegut que ha estat un any molt dur i que ha marcat un abans i un després en les nostres vides. Ha posat el focus en aquelles estructures que han afectat a tota la classe treballadora i, sobretot, en els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) dels quals un 30% poden acabar en un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), el que suposaria un augment considerable de les dades d'atur de la demarcació.

Tanmateix, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida s'ha mostrat optimista de cara al 2021 i espera que sigui un any favorable i tranquil·litzador.

La trobada també ha servit per presentar la nova Comissió Executiva que acompanyarà a José Luis Aguilà durant els propers quatre anys de mandat. Aquesta estarà formada per Annaló López, secretària d'Organització; Ramon Moreno, secretari de Política Social i Ocupació; Maria Lluïsa Ausàs, secretària de la Dona i Polítiques d'Igualtat, i Amparo Vidal, secretària d'Acció Sindical i Formació.

El nou equip s’ha presentat amb ganes d’assolir els objectius fixats de cara al 2021, on el sindicat tindrà molta feina tant en l’àmbit nacional com territorial, on intentaran estar més presents i més a prop dels treballadors.

Comentaris