12.05.2021 |
Territoris.cat

Uneix-te a nosaltres

banner socis redacció 960 x 566 px
Uneix-te a nosaltres
Uneix-te a nosaltres

Davant la crisi dels mitjans dels diaris de paper, molta gent es va preguntar com podrien ser viables ara els diaris digitals. Territoris.cat va néixer l'any 2012 com un projecte innovador recolzat en les noves tecnologies que apostava per la informació de proximitat i que volia continuar fent periodisme de qualitat tot i les circumstàncies, conscient de la importància que la societat pugui accedir sempre a informació independent i de qualitat. No sense reptes importants, Territoris.cat ha assolit sis anys d'una tasca periodística i un compromís social que cada dia són reconeguts per més persones i són de l'aprovació de més lectors.

Seguint altres diaris exemplars, Territoris.cat vol seguir oferint una informació de qualitat i exercir el periodisme independent, recolzant-se en les persones i sense dependre grans grups empresarials ni d'entitats bancàries.

Des del principi, ens plantegem el periodisme d'una manera diferent a com ho fan altres mitjans: reflexionem sobre el nostre paper com a periodistes i com a mitjà de comunicació dins l'entorn en què ens trobem, i ens sentim amb el deure de treballar per fer un periodisme a consciència, independent, rigorós i implicat socialment amb les comunitats locals a les que donem veu.

A Territoris.cat busquem persones que recolzin aquest projecte, perquè puguem continuar exercint el periodisme lliure, oferint informació de qualitat, però també que vulguin prendre'n part i consolidar una comunitat que aglutini gent interessada pel periodisme i compromesa amb el seu entorn.

Si esdevens soci-col·laborador de Territoris.cat:

   Reduïm la distància entre el mitjà i l'entorn social:

  • Visites a la redacció: mantindràs una relació directa amb la redacció i l'equip. Un cop a l'any, participaràs d'una trobada amb els nostres redactors.
  • Trobades amb l'equip: participaràs en les trobades anuals que organitzarem i també en els debats que sorgeixin.

    Rebràs, com a soci:

  • Un blog personal a Territoris.cat, si s'escau.
  • Territoris magazín a la teva bústia: rebràs la revista bimestral a casa de forma gratuïta.
  • Regals d'entrades i/o descomptes a activitats culturals i d'oci.
  • La participació en sortejos i promocions de productes del territori.

Com pots fer-te soci-col·laborador?

És tan senzill com emplenar aquest formulari.

Uneix-te a nosaltres
comentaris