Viu la màgia de l’estiu amb una parella lingüística del Voluntariat per la llengua

La modalitat virtual del programa permet que les parelles lingüístiques es trobin des de qualsevol lloc en el moment que millor els vagi per videoconferència

'Viu un estiu màgic!', campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística.
photo_camera 'Viu un estiu màgic!', campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Les vacances i l’estiu són períodes ideals per tenir noves experiències i conèixer llocs, cultures i persones diferents.

Una manera de fer-ho és participar en el Voluntariat per la llengua, que manté oberta la inscripció per a voluntaris i aprenents i la formació de noves parelles lingüístiques durant tot l’any.

La modalitat virtual del programa permet fer les converses per practicar el català des de qualsevol lloc i en qualsevol moment per videoconferència

Per ser voluntari del Voluntariat per la llengua només cal ser major d’edat i parlar català (no cal saber-lo escriure ni tenir-ne cap certificat de coneixements) i el compromís que s’adquireix és el de conversar una hora a la setmana en català amb l’aprenent que el dinamitzador de Voluntariat per la llengua assigni en funció de la disponibilitat i preferències de les fitxes d’inscripció.

L’any 2020 va haver-hi 3.208 noves inscripcions d’aprenents, persones que volen practicar el català, per perdre la vergonya a utilitzar-lo o adquirir-ne més fluïdesa

Qualsevol persona que vulgui saber més sobre el programa pot aprofitar també l’estiu per veure l’exposició 'Quan parles fas màgia', que recorrerà tot el territori de Catalunya. 

La mostra 'Quan parles fas màgia' s’emmarca en la campanya del mateix nom, que té altres elements com ara trucs de màgia per promoure la conversa en català de la qual se’n pot veure un tast en aquest vídeo.

Comentaris