29.11.2022 |
Territoris.cat

'Viure el patrimoni' programa nou cicle d'activitats culturals en escenaris únics

Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges
Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges
'Viure el patrimoni' programa nou cicle d'activitats culturals en escenaris únics

Com cada estiu els museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya, gestionats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, s’omplen d’activitats adreçades a tots els públics. El patrimoni cultural català ofereix escenaris únics, perfectes per programar nous formats d’activitats culturals que connectin els diferents àmbits de coneixement i gaudi i ofereixin noves experiències al visitant.

Les Kol·lantai - Revista la TornadaSota el títol Viu el Patrimoni s’han programat un centenar d’activitats adreçades a tots els públics que tenen per objectiu fer que la ciutadania i els turistes que visiten Catalunya durant els mesos d’estiu, coneguin i descobreixin el patrimoni cultural català d’una manera lúdica i diferent. Experiències totes elles que fan viu el patrimoni, en aquest cas, a través de la programació d’activitats atractives que motiven la seva visita i augmenten la satisfacció dels visitants.

A terres de Lleida, els i les visitants podran descobrir el Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig mentre s'impregnen de la frescor que desprèn la música de les Kolontai.

CONVENT DE SANT BARTOMEU DE BELLPUIG

17.08.19
Música als monuments: Les Kol·lantai

En el magnífic pati renaixentista del convent de Sant Bartomeu, les Kol·lontai presentaran el seu primer disc Cançons violeta.

El quartet, format per Montse Castellà, Meritxell Gené, Sílvia Comes i Ivette Nadal, posa música als poemes de Maria Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Montserrat Roig, Sílvia Bel o Marina Garcés, entre d’altres, en un espectacle que posa la dona al centre de tot i que reivindica el feminisme com a llavor de llibertat i d’igualtat.

REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE VALLBONA DE LES MONGES

02.08.19
Divendres DiVins: DO Costers de Segre + Noémie
Delavennat i White Boy White
La sisena edició del cicle Divendres Divins s’expandeix a les terres de Ponent per presentar una DO, la de Costers de Segre, a un monument molt vinculat al Camp de Tarragona: el monestir de Santa Maria de Vallbona.
En la part musical, l’artista convidada serà la cantant i actriu francesa Noémie Delavennat, qui junt amb Richard "White Boy" presentaran un nou i inesperat acte musical. Un gran espectacle del swing jazz i blues.

Arts Trio

03.08.19 i 04.08.19
Música als Monuments: La Pedra Parla
El festival de música clàssica del Reial Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges, arriba aquest any al seu 5è aniversari.
3.08.19 - 19 h: Airam Hernández (tenor) i Diana Baker (piano). Obres d’autors alemanys i sud-americans.
3.08.19 - 22 h: ARS TRIO. Oriol Algueró (violí), Bernat Bofarull (viola) i Nabí Cabestany (cello). Amb Mercè Pons (narradora). Variacions Goldberg, de J. S. Bach i textos de l’arxiu del monestir.
4.08.19 - 12.30 h: Cor de cambra del Palau de la música catalana. La Caravaggia. Xavier Puig (direcció). Ensalades i madrigals del Renaixement català.

'Viure el patrimoni' programa nou cicle d'activitats culturals en escenaris únics
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement