20.10.2020 |
Territoris.cat

El Xup Xup Solidari recapta prop de 10.000 euros en benefici d'Arrels-Sant Ignasi

Alumnes profesors de l'Eschotur i les societats gastronómiques
Alumnes profesors de l'Eschotur i les societats gastronómiques
El Xup Xup Solidari recapta prop de 10.000 euros en benefici d'Arrels-Sant Ignasi

Les societats gastronòmiques de Lleida van dur a terme aquest dijous el tradicional Xup Xup Solidari, enguany en benefici del programa Arrels-Sant Ignasi, una iniciativa que va recaptar al voltant de 10.000 euros, gràcies a les 250 persones que van participar en el sopar.

El Xup Xup Solidari està impulsat per les societats gastronòmiques Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Gastrobacus, Lo Tall, Racó del Riu, i Sogall; i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida- ESCHOTUR, que es van encaregar d'elaborar l'aperitiu, i els alumnes i professors de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur), van sorprendre amb el menú elaborat per l'ocasió.

Pel que fa a l'aperitiu, elaborat per les societats gastronòmiques, va consistir en Arròs Montsià amb bacallà, dels Amics del Bacallà; Calçots amb tempura, del Cauet del Segrià; El "Cardo de la María Jesús", de Gastrobacus; Broqueta RR, del Racó del Riu; Mandonguilles, del Sogall; Crema de Llenties "a la sabrosona", de Lo Tall i Coca de Verdures de l'Horta de Lleida de l'Eschotur. Tot acompanyat per pans artesans fets per l'Escola

20180109_175928_hdrEl menú va consistir en plats elaborats amb productes de temporada, que els estudiants de l´'Eschotur van seleccionar detingudament, Crema de carabassa amb ou i cruixent, seguit de Rodó de vedella guisat, acompanyat de fruites de la tardor i les postres oferiran Textures de poma de Lleida i Torrons.

Al marge dels participants en el sopar, es va obrir una Taula 0, per aquelles persones que vulguin col·laborar en el projecte Arrels-Sant Ignasi, fent la seva aportació en el compte BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951.

Col·laboradors

En el Xup Xup Solidari hi van participar les firmes, Alemany, Aramark, Batalla Cafès, bonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, Como Pomona, Lagravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, La Torxa i Veri.

Fundació Sant Ignasi de Loiola

Els programes Arrels tenen com a objectiu atendre les ne­ces­si­tats in­dividuals de per­so­nes amb pro­ble­màtica d'exclusió social a Lleida i promoure un procés de canvi per­so­nal i creixe­ment que els per­me­ti as­so­lir una bo­na in­te­gra­ció so­cial. Així, les per­so­nes sense llar, amb addic­cio­ns, amb carències greus... reben su­port i acom­pan­ya­ment per sortir de la si­tua­ció en què es troben.

El Xup Xup Solidari recapta prop de 10.000 euros en benefici d'Arrels-Sant Ignasi
comentaris