02.07.2022 |
Territoris.cat

24 joves catalans descobriran i rehabilitaran l'entorn d'Agramunt

Aquest és el primer cop que Agramunt compta amb un camp de treball en el qual hi participaran 24 joves de tot Catalunya d’edat compreses entre els 14 i els 17 anys

portada agramunt
Els joves arribaran el diumenge 25 de juny acompanyats per les seves famílies
24 joves catalans descobriran i rehabilitaran l'entorn d'Agramunt

Agramunt acollirà del 26 de juny al 9 de juliol un camp de treball pensat per a joves voluntaris que realitzen projectes i serveis al territori.

La iniciativa, sorgida de la regidoria de Joventut, vol ser una experiència que combini el lleure i el voluntariat amb una aportació directa a l’entorn del municipi.

Sota el títol 'Fem camí a Agramunt' els projectes que es realitzaran durant aquestes dues setmanes estan relacionats amb la recuperació d’espais i la senyalització de camins de l’entorn d’Agramunt.

Concretament es duran a terme actuacions de rehabilitació dels camins que porten a Mafet, els camins que van fins al Pilar d’Almenara, la neteja dels safareigs d’Almenara, la senyalització de rutes i la descoberta d’indrets com la Roca de la Delfina.

Les accions concretes del camp de treball es faran als matins, i serà a les tardes quan els joves del camp de treball interactuaran amb les entitats del poble, amb un programa d’activitats que permetrà que els joves puguin conèixer Agramunt, realitzar activitats lúdiques i treballar diferents valors.

L’entitat gestora del camp de treball és l’Associació Alba de Tàrrega, que actualment està treballant per a millorar les diferents dimensions de la vida de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat psíquica, física i mental de pobles i ciutats de les comarques del Urgell i la Segarra. 

24 joves catalans descobriran i rehabilitaran l'entorn d'Agramunt