07.03.2021 |
Territoris.cat

S’han destinat 20.000 € en arreglar la xarxa de camins municipals

Arranjament camins terme Agramunt
Els camins dels diferents vedats d'Agramunt s'han arranjat recentment
S’han destinat 20.000 € en arreglar la xarxa de camins municipals

L’Ajuntament d’Agramunt, juntament amb els diferents vedats i juntes administratives municipals, han dut a terme durant aquests darrers mesos un seguit d’actuacions de manteniment i d’arranjament a la xarxa de camins del municipi.

El consistori fa dos anys que inclou una partida al pressupost municipal dedicada a aquestes obres, partida que enguany ha ascendit als 20.000 € repartits entre els diferents vedats. En aquest sentit, cada vedat ha presentat la seva proposta que s’ha consensuat amb l’Ajuntament per arribar a un acord que benefici tots els vedats.

Segons Bernat Solé, alcalde d’Agramunt, es tracta d’unes actuacions del tot necessàries per garantir la seguretat i la bona circulació. Solé també ha destacat que amb el procés de concentració parcel·lària, aquesta xarxa de camins va quedar inacabada, faltant la darrera capa de rodadura, i les seves grans dimensions fan que el manteniment sigui cada cop més complicat.

Des de l’Ajuntament d’Agramunt s’ha valorat positivament el resultat de les actuacions i, de cara a l’any vinent, es vol tenir una diagnosi clara de les necessitats de cada població per valorar-ho  en el pressupost del 2019

S’han destinat 20.000 € en arreglar la xarxa de camins municipals
comentaris