Els Jocs Olímpics de la Gent Gran de l’Urgell mobilitzaran a Agramunt més d’un centenar d’avis i àvies

Presentació dels 2ns Jocs Olímpics de la Gent Gran a Agramunt
photo_camera Presentació dels 2ns Jocs Olímpics de la Gent Gran a Agramunt

Agramunt acollirà el pròxim 24 de maig la 2a edició dels Jocs Olímpics de Gent Gran de Residències de l'Urgell. Després de l'èxit de la primera edició els impulsors d'aquesta iniciativa, la Residència Geriàtrica Mas Vell d'Agramunt i l'Ajuntament d'Agramunt, han decidit tirar endavant una nova edició. L'objectiu de la jornada és fomentar l'activitat física entre la gent gran, a més que comparteixin estones plegats i incrementin les seves relacions socials.

En la presentació de l'acte, la regidora de serveis socials i salut d'Agramunt, Sílvia Fernández, ha destacat que A Agramunt ens agrada rebre els jocs de gent gran de l'Urgell perquè és una gran experiència on els avis de la comarca interactuen entre ells però també amb els nens d'Agramunt i l'equip de voluntaris. Marta Pérez, directora de la Residència Geriàtrica Mas Vell d'Agramunt, ha destacat que una activitat com aquesta dóna força als avis els dies previs, ja que estan immersos en les proves i es passen estones molt divertides a les mateixes residències preparant-los.

Per aquesta segona edició s'ha engegat una campanya de voluntaris per col·laborar en l'activitat. Aquells que vulguin, es poden i a l'Ajuntament d'Agramunt.

L'activitat comptarà amb nou residències, la Mare Marcel·lina i la Sant Pere Claver de Verdú, la Sant Antoni, la Llar d'avis del Carme i la Residència Alba de Tàrrega, la Residència Bellpuig, la Residència Maldà, i les dues residències locals, la Ribera del Sió i la Mas Vell. Tots aquests centres geriàtrics sumaran més d'un centenar d'avis participants en els Jocs Olímpics.

comentaris