07.10.2022 |

Alumnat de l'Ondara de Tàrrega omplirà d'art els aparadors buits aquestes festes

Es tracta d'una crida als propietaris de locals tancats a cedir-los perquè els estudiants hi exposin les seves creacions

Alumnes davant d'un dels locals buits de Tàrrega
Alumnes davant d'un dels locals buits de Tàrrega
Alumnat de l'Ondara de Tàrrega omplirà d'art els aparadors buits aquestes festes

Els alumnes de 4t dels Estudis Superiors de Disseny de l'Escola Ondara de Tàrrega desenvolupen durant aquest semestre treballs artístics per exhibir als locals comercials buits de la ciutat en el marc de l'assignatura de Disseny de Muntatges Efímers.

L'objectiu és que el projecte que actualment elaboren un grup d'onze estudiants en el marc de la iniciativa 'Omplim d'art els aparadors' es pugui contemplar en locals tancats aquestes festes de Nadal

Els joves creadors, que treballen en equips pluridisciplinaris de disseny gràfic i d'interiors, han presentat ja quatre propostes, una de les quals serà la que finalment es materialitzarà.

Per tal que els estudiants puguin mostrar els seus muntatges, el consistori fa una crida als propietaris de locals en desús perquè els cedeixin en el marc d'aquest pla que busca dinamitzar l'entorn i oferir un marc representatiu de la sensibilitat i creativitat del jovent al nostre municipi.

L'Ajuntament de Tàrrega exercirà d'intermediari entre els propietaris dels locals i l'EASD Ondara (i d'altres centres educatius o entitats que necessitessin un espai on exhibir els seus treballs i accions) per donar una nova vida als aparadors buits

De la mateixa manera, aquesta iniciativa vol contribuir a donar a conèixer a possibles persones emprenedores o empreses a la recerca d'un local quins i com són els establiments buits disponibles a Tàrrega.

Per fer-ho possible s'elaborarà un dossier/guia amb una relació dels locals comercials participants a la campanya 'Omplim d'art els aparadors' amb les potencialitats del municipi per atreure nous negocis susceptibles de crear ocupació.

Alhora, l'Ajuntament també preveu emprar aquests espais com a punts d'informació d'activitats municipals i vincular el contingut exposat als aparadors vers un determinat discurs turístic i cultural organitzant rutes que facin de reclam per visitar Tàrrega.

Alumnat de l'Ondara de Tàrrega omplirà d'art els aparadors buits aquestes festes
comentaris