Arrenca la venda d’entrades per a FiraTàrrega amb descomptes de fins al 40%

El certamen celebra els seus 35 anys d’existència amb descomptes pensats per enriquir la participació i ampliar el públic

Espectacle de FiraTàrrega
photo_camera Espectacle de FiraTàrrega

Ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala que formen part de la programació de FiraTàrrega 2015. Mitjançant el canal de venda propi de la Fira, al qual s’accedeix directament des del seu web, es poden adquirir les entrades amb un 20% de descompte en venda anticipada fins al 6 de setembre per a tots els espectacles.

Amb la voluntat d'enriquir la participació i ampliar el públic, des de l'organització s'ofereixen diferents descomptes, els quals poden arribar fins al 40%, en el cas de compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.

Enguany la Fira incorpora un servei de gestió d’allotjament per als més previsors

Aquest 2015 FiraTàrrega celebra els seus 35 anys d’existència oferint un descompte del 35% a persones nascudes el 1980, que podran adquirir una entrada per espectacle si acrediten l’any de naixement.

Així mateix, com a novetat d’enguany i donada l’alta demanda d’allotjaments per part del públic, FiraTàrrega posa a disposició dels espectadors més previsors un servei de gestió d’allotjaments en hostals i hotels a distàncies d’entre 10 i 40 quilòmetres de Tàrrega.

Amb l’objectiu de garantir l’accés de tothom a la seva oferta, la Fira manté uns preus populars que es mouen majoritàriament entre els 5 i 12 €, i uns pocs espectacles arribaran als 15 €.

 

Comentaris