27.11.2022 |
Territoris.cat

La Biblioteca Comarcal de Tàrrega celebra 25 anys de cultura amb un seguit de propostes

Acció 'Dit i explicat' a l'exterior de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega
Les participants a l'acció 'Dit i explicat' a l'exterior de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega
La Biblioteca Comarcal de Tàrrega celebra 25 anys de cultura amb un seguit de propostes

La Biblioteca Comarcal de Tàrrega ha obert aquest passat cap de setmana els actes de commemoració del seu 25è aniversari. Ha estat amb una doble proposta adreçada al públic familiar durant el matí del dissabte 16 de novembre. D’una banda, La Quela portà a escena un espectacle de petit format que enllaçà textos, cant, dansa i moviment, recollint molts aplaudiments per part dels infants. En paral·lel es dugué a terme pels carrers de la ciutat una acció titulada Dit i explicat, en què un grup de narradors i narradores sortiren a l’encontre de la gent per explicar sota un paraigües o a cau d’orella textos populars com rimes, endevinalles i contes.

Inaugurada el novembre del 1994 al nucli antic, la Biblioteca Comarcal de Tàrrega s’ha consolidat com a focus de cultura, ciutadania i divulgació

La celebració de les noces de plata de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega continuarà el divendres 22 de novembre sota el lema 25 anys de cultura i ciutadania. A les 9 del vespre tindrà lloc una trobada de memòria col·lectiva que aplegarà càrrecs institucionals, treballadors i persones vinculades a l’emblemàtic equipament en el decurs dels darrers 25 anys. Abans, a les 6 de la tarda, es presentarà el Carnet Tàrrega Cultura i el nou web de l’àrea de Cultura. Seguidament, a les 7 de la tarda, prendran el relleu les taules rodones Les biblioteques del demà i L’ofici del llibre. Veus locals d’una professió global, que reuniran bibliotecaris, escriptors, llibreters i editors.

La Biblioteca Comarcal de Tàrrega celebra 25 anys de cultura amb un seguit de propostes
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement