17.09.2021 |
Territoris.cat

El bus urbà de Tàrrega serà gratuït en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

En l'àmbit de la mobilitat el consistori targarí ha ampliat la dotació d'aparcaments per a bicicletes als centres educatius i a les avingudes de Catalunya i Raval del Carme, dues de les principals artèries viàries del centre de la ciutat, ambdós vials compten ja, amb 26 aparcaments per als vehicles de dues rodes
Bus urbà municipal de Tàrrega
Bus urbà municipal de Tàrrega
El bus urbà de Tàrrega serà gratuït en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2020, l'Ajuntament de Tàrrega posa a disposició dels veins el servei de transport públic gratuït, que podràn dur a terme amb el bus urbà del dimecres 16 al dimarts 22 de setembre (excepte dissabte i diumenge, que no hi ha servei). La iniciativa de conscienciació mediambiental a la qual el consistori targarí dona suport d'uns anys ençà. 

És el segon any que la capital de l'Urgell s'afegeix a la campanya oferint la gratuïtat del transport urbà als targarins i targarines. El servei també serà extensible al servei de bus als pobles del terme, dels dilluns i divendres, també serà gratuït els dies 18 i 21 de setembre.

Bus urbà municipal de TàrregaSegons la regidora de Governació de l'Ajuntament de Tàrrega, Núria Robert amb la gratuïtat del bus municipal, promovem l'ús del transport públic i els desplaçaments més sostenibles dins el nucli urbà. Robert ha destacat que és un gest que a la vegada fomenta el respecte vers l'entorn i la sensibilització mediambiental.

El bus urbà municipal de Tàrrega circula de dilluns a divendres, de 8 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 3 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, efectuant una trentena de parades arreu de la ciutat. També s'habilita a 2/4 de 8 del matí un trajecte especial al CAP de Tàrrega.

Increment dels estacionaments de bicicletes

En l'àmbit de la mobilitat el consistori targarí ha ampliat la dotació d'aparcaments per a bicicletes als centres educatius i a les avingudes de Catalunya i Raval del Carme, dues de les principals artèries viàries del centre de la ciutat. Ambdós vials compten ja, amb 26 aparcaments per als vehicles de dues rodes.

A més, l'any passat també es van instal·lar tres nous elements d'aquest tipus de mobiliari urbà a la plaça Major. La regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient, Teresa Sala, explicava que l'Ajuntament de Tàrrega adquirirem aviat més aparca-bicis per estendre aquesta mesura en altres punts de la localitat.

El bus urbà de Tàrrega serà gratuït en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat
comentaris