La casa de colònies de l'Associació Alba a Llesp presenta les obres de millora i nova web

L’entitat celebra dissabte dia 13 una jornada de portes obertes per donar a conèixer al públic, administració i veïns els treballs realitzats i donar el tret de sortida a la temporada d’estiu.

La casa de colònies de l'Associació Alba a Llesp.
photo_camera La casa de colònies de l'Associació Alba a Llesp.

La Casa de Colònies de la Vall de Boí - Verge Blanca, el nou nom pel qual els responsables d'aquest projecte social impulsat des de l'Associació Alba de Tàrrega han apostat per donar-se a conèixer, vol esdevenir un referent en l’àmbit del lleure per a escoles, famílies i entitats socials.

L’any 2013, el col·lectiu, a través del seu servei de projectes educatius Quàlia, va
firmar un conveni de cessió amb la Fundació Verge Blanca per gestionar la seva casa de colònies situada a la població de Llesp, havent renovat enguany el contracte per 3 anys més.

Amb l'objectiu d'aconseguir la màxima rendibilitat del projecte s'han portat a terme una sèrie d'obres de millora de la casa així com d'adaptació per acollir persones amb cadira de rodes i mobilitat reduïda. La façana ha estat pintada gràcies a l'ajuda d'un grup de nois i noies d'arreu del món que han participat en un Camp de Treball Internacional a Llesp.

El projecte compta amb una nova web realitzada gratuïtament per l'empresa Xtrategics 

Per altra banda s’ha decidit donar una entitat pròpia al projecte de la casa amb la creació d’un logo i una nova web accessible per a tots els dispositius. 

L’elaboració de la web s’ha portat a terme gratuïtament per l’empresa Xtrategics de Lleida gràcies al concurs Compromís Digital, una iniciativa en RSC que impulsa l’empresa i on es premia una entitat social amb una web valorada en 4.000 euros. Alba va sortir escollida en el procés de selecció i després a partir d’unes votacions populars a través de les xarxes socials.
 

comentaris