26.09.2022 |
Territoris.cat

Claravalls inaugura la renovació del paviment de la Plaça de l'Església

L'obra ha substituït el ferm antic de terra per llambordins de pedra i ha tingut un pressupost de prop de 28.000 euros finançats a tres bandes entre la Diputació, l'Ajuntament i els veïns

Acte inaugural del nou paviment de la Plaça de l'Església de Claravalls interiro
Acte inaugural del nou paviment de la Plaça de l'Església de Claravalls
Claravalls inaugura la renovació del paviment de la Plaça de l'Església

La població de Claravalls, nucli del terme de Tàrrega, ha inaugurat la renovació del paviment de la Plaça de l'Església, un dels indrets més emblemàtics de la localitat. El pressupost dels treballs han ascendit a 27.793 euros, finançats per la Diputació de Lleida (50%), l'Associació de Veïns de Claravalls (45%) i l'Ajuntament de Tàrrega (5%).

Les obres s'han traduït en la substitució integral de l'antic terra de formigó per nous llambordins de pedra. En total, s'ha actuat en una superfície de 200 m2 de via pública. La inversió, complementada amb bancs i jardineres, contribueix a embellir l'entorn de l'Església Parroquial de Sant Salvador, edifici que presideix la plaça.

L'acte inaugural ha estat encapçalat per Rosa Maria Perelló; alcaldessa de Tàrrega i vicepresidenta de la Diputació de Lleida; Joan Eroles, cap de relacions amb el món local de l'ens provincial; i Pere Ramon Pont, portaveu dels veïns de Claravalls. També hi han assistit regidors de l'arc consistorial, representants d'altres pobles del terme i nombroses famílies residents a Claravalls. En la seva al·locució Rosa Maria Perelló ha valorat l'acció de les administracions per contribuir a materialitzar millores en espais públics, en aquest cas fent costat a una iniciativa veïnal.

Claravalls inaugura la renovació del paviment de la Plaça de l'Església
comentaris