27.01.2022 |

16 DE GENER

El Concert de Reis de Tàrrega homenatjarà al músic Àngel Sans

Aquesta cita tancarà el cicle cultural de Nadal de la capital de l'Urgell

Concert de Reis de Tàrrega
Concert de Reis de Tàrrega
El Concert de Reis de Tàrrega homenatjarà al músic Àngel Sans

La capital de l'Urgell tancarà el proper diumenge 16 de gener , a les 19.00 hores, el seu cicle cultural de Nadal amb el tradicional Concert de Reis.

Anirà a càrrec de la Polifònica de l'Urgell acompanyada de la Coral Sant Sadurní

El Teatre Ateneu acollirà la 15a edició d’aquesta Gran Gala Musical on es retrà un homenatge al músic targarí Àngel Sans, que va morir el passat 25 de setembre als 80 anys.

Dalt l’escenari s’aplegaran més d’una trentena de veus que es completaran amb les actuacions dels solistes Alba M. Martínez (soprano), Albert Deprius (tenor) i Joan Garcia Gomà (baríton) a més del pianista Eduard Sáez i el director Patrick Valls.

El programa, que Sans ja tenia preparat abans de morir, es composarà de populars àries d’òpera, fragments de sarsuela i moments antològics de musicals del segle XX

En aquesta ocasió destaca la interpretació de dues peces compostes pel propi Àngel Sans titulades ‘Dies d’enyorança’ i ‘Fantasia per una veu’.

El músic Patrick Valls, qui ja compartia direcció de les anteriors gales amb Sans, relleva el compositor al capdavant de la vetllada musical. Aquesta gran gala musical, que assoleix la seva 15a edició, inclourà peces tan conegudes com ‘La Flauta màgica-La reina de la nit’ d’Amadeus Mozart, ‘Il barbieri di Siviglia-Largo al factotum’ de Rossini, ‘Oh Mio Babbino Caro’ de Puccini o ‘La Traviata’ de Brindisi, entre altres. Tampoc no hi faltarà lloc per a la dansa gràcies a la col·laboració de l’Estudi de Dansa Tàrrega. 

El Concert de Reis de Tàrrega homenatjarà al músic Àngel Sans
comentaris