Conveni de col·laboració entre l'Associació Alba i el Pàdel Box-Gimnàs Tàrrega

L'acord estableix també la voluntat d'organitzar algun torneig solidari i potenciar la pràctica del pàdel entre la resta d'entitats socials que atenen a persones amb dificultats

Conveni padel Associacio Alba portada bona
photo_camera Grup de nois i noies de l'Escola Alba de Tàrrega amb Antoni Raya i Toni Domingo

A partir d'ara, els usuaris i professionals de l'Associació Alba de Tàrrega ho tindran més fàcil per practicar qualsevol tipus d'esports, especialment el pàdel, gràcies a un conveni de col·laboració que ha firmat l'entitat social amb l'empresa Espai Esports que gestiona el Pàdel Box i el Gimnàs Tàrrega.

Segons fonts de l'entitat, ja fa alguns anys que Alba utilitza les instal·lacions per realitzar la pràctica esportiva de la piscina, i ara també han reiniciat de manera regular els tallers de pàdel on participen els nois i noies de l'Escola Alba i les persones del Centre Ocupacional. 

El conveni també estableix la voluntat d'organitzar algun torneig de pàdel solidari i potenciar la pràctica d'aquest esport entre la resta d'entitats socials que atenen a persones amb dificultats com Alba. 

"De moment no és una pràctica gaire freqüent a Lleida com a esport adaptat i ens agradaria, amb la col·laboració d'Alba, poder arribar a ser un centre de referència en aquest àmbit", explica el responsable d'Espai Esports, Antoni Raya. 

Per la seva part Alba es compromet a col·laborar en activitats organitzades pel centre esportiu i ajudar a dinamitzar i donar a conèixer l'espai.

"Gràcies a aquest conveni fem més accessible l'esport i sobretot el lleure inclusiu a les persones amb especials dificultats i aquest és un objectiu molt important per a nosaltres. També és una manera de fomentar el benestar a tots els professionals de l'entitat que podran gaudir d'avantatges per a practicar l'esport", explica Toni Domingo, responsable de lleure de l'Associació Alba.

Els representants dels centres van manifestar la seva voluntat que aquest conveni sigui un inici de col·laboració per a futurs projectes conjunts.

comentaris