Definitivament, els torrons es converteixen en unes postres per prendre tot l'any

Torrons Vicens d'Agramunt ha presentat quatre noves varietats, sorgides de la creativitat d'Albert Adrià, Josep Andrés i l'equip del mestre Àngel Velasco, Cherry Times, Torró Textures de Llimona, Torró de Polvoró amb canyella i el Torró de Macadàmia 
El director de Torrons Vicens Àngel Velasco @EstherBarta
photo_camera El director de Torrons Vicens Àngel Velasco @EstherBarta

Enguany Torrons Vicens ha presentat quatre noves varietats de torrons, un dells torna a sorgir de l'obrador creatiu dels gurus gastronòmics  Albert Adrià i José Andrés. Segons explica el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco aquest nou torró és una col·laboració entre Albert Adrià i José Andrés: "Dos grans amics, que tenien ganes de fer alguna cosa diferent aquest any i han creat aquest torró".

L'hem batejat amb el nom de  ‘Cherry Times', una varietat que fusiona la tradició i la innovació d’acord amb una barreja de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d'arròs i toffee de Ras el hanout.

Velasco afegeix que aquest torró tindrà una espurna de solidaritat donat que l'import dels drets d'autor es destinaran al finançament de l'activitat en la Unitat de Càncer Infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu 

Àngel Velasco a la Fira del Torró d'Agramunt ©EstherBartaPerò enguany hem completat les propostes de la factoria I+D de Vicens amb el Torró Textures de Llimona, el Torró de Polvoró amb canyella i el Torró de Macadàmia amb vainilla Bourbon de Madagascar. Es tracta de nous sabors originals i textures suggeridores amb les quals la companyia agramuntina vol mostrar al consumidor que de terres lleidatanes en sorgeixen productes d'una alt qualitat, assegura Velasco. 

Pel que fa a la divisió de Xocolata Jolonch, la companyia ha presentat una nova gamma de 20 varietats de xocolates que han estat tutelades per l'enginy d'Albert Adrià. Es tracta de quatre gammes de producte Origen; xocolata amb licor, gustos florals i les varietats tradicionals.

Comentaris