Descobrir la serra de Bellmunt i Almenara amb una proposta que combina la poesia, la música i la gastronomia

L'exposició 'Espais Naturals de Ponent' fa parada a Agramunt

Exposicio a Agramunt (2) interior
photo_camera La mostra es pot visitar a la biblioteca municipal des d'aquest dilluns i fins al 16 de juliol

L'exposició Espais Naturals de Ponent ha fet parada a Agramunt on la mostra itinerant es podrà visitar a la biblioteca municipal Guillem Viladot des d'aquest dilluns i fins al 16 de juliol. L'exposició, a través de la qual es vol donar a conèixer els 14 espais naturals que es poden trobar a Ponent, consta d'un conjunt d’uns trenta plafons a través dels quals el públic pot descobrir la biodiversitat a l’entorn més proper. Per al dimarts dia 4 a les 8 del vespre s'ha programat una xerrada per presentar la mostra i el projecte, a càrrec d’Eva Reñé.Sent Almenara 07 de juliol cartell texte

D'altra banda, i després de la bona rebuda i implantació del projecte a la tardor del 2016, des d'Espais Naturals de Ponent s'estan portant a terme aquest any un seguit d’activitats i iniciatives per apropar-se activament a l'usuari, segons han explicat els responsables. En aquest sentit, la propera activitat prevista és Sent Almenara, una proposta per descobrir l'espai natural de la Serra de Bellmunt i Almenara que combinarà la descoberta d'aquest espai amb la poesia, la música i la gastronomia local. La iniciativa es farà el divendres dia 7 i tindrà lloc a la Masia Isidori, situada a mig camí entre Agramunt i el Pilar d'Almenara. 

La jornada, organitzada per Espais Naturals de Ponent, es farà el 7 de juliol i tindrà lloc a la Masia Isidori

La jornada començarà amb una lectura de poemes de Guillem Viladot, a càrrec de Jaume Figuera. A continuació, Renaldo & Clara, oferiran un concert tot gaudint de la posta de sol, i un cop finalitzat, es podrà gaudir d’un tast de productes locals acompanyat d’una copa de vi.

A més, per totes les persones que hi vulguin arribar caminant, s’ha organitzat una ruta a peu amb punt de sortida des d’Agramunt. El punt de trobada serà la plaça Fondandana a les 19.30h. La tornada per qui ho vulgui també es farà a peu.

Per poder participar en l’activitat cal fer una inscripció prèvia, i si es vol participar del tast de productes locals, aquest tindrà un cost de 7€. Està previst que la vetllada comenci a les 20.30h a la Masia Isidori.

comentaris