Desconeguts tomben la pancarta independentista de Bellpuig

Estat en el qual ha quedat la pancarta a Bellpuig
photo_camera Estat en el qual ha quedat la pancarta a Bellpuig

L'alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte ha presentat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra per l'agressió feixista del nostre rètol #FEMREPUBLICA. Estiarte ha mostrat la seva indignació i ha demanat la col·laboració ciutadana per reconstruir la pancarta.

La pancarta que van pintar els membres del CDR de BellpuigSegons fons de l'Ajuntament de Bellpuig, els fets han tingut lloc aquesta matinada, quan uns desconeguts han tret els caragols dels suports de la pancarta, que amb el vent s'ha tombat pràcticament tota. En un principi semblava que les destrosses les podia haver provocat les ratxes de fort vent de la matinada, però s'ha comprovat que i faltaven els caragols dels peus.

Estat en el qual ha quedat la pancarta a BellpuigCal recordar que aquesta pancarta ja ha patit diferents agressions per part d'unionistes, que van pintar la bandera espanyola sobre el primer missatge de la pancarta, la col·laboració ciutadana va fer possible recuperar en pocs dies la imatge original.

La pancarta de 470 metres, la van impulsar des del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Bellpuig està situada en un turó darrere el camp de tir de Bellpuig, en el polígon industrial del Coscollar, molt visible des de totes les vies de comunicació, a causa de les grans dimensions d'aquesta.

comentaris