Les Dones Arrel de Tàrrega celebren 25 anys fent una crida a les més joves

Olivera al Parc de Sant Eloi, plantada per Dones Arrel de Tàrrega
photo_camera L'olivera plantada per Dones Arrel en la commemoració del seu 25è aniversari al Parc de Sant Eloi

L'Associació de Dones Arrel de Tàrrega va celebrar el diumenge 4 de novembre la cloenda del seu 25è aniversari plantant una olivera al Parc de Sant Eloi com a símbol de l'efemèride. La trobada va posar en valor la tasca esmerçada per l'entitat durant el darrer quart de segle en favor de la visibilització i l'empoderament de les dones en el conjunt de la societat. L'acte va ser encapçalat per la presidenta de Dones Arrel, Marta Torre, i l'alcaldessa Rosa Maria Perelló, la qual va agrair el compromís de l'associació per donar més visibilitat al col·lectiu femení així com la seva plena disposició a col·laborar en les diverses activitats de la ciutat. També va animar l'entitat a continuar treballant en el futur per a reforçar la projecció social de les dones. Marta Torre va explicar que l'olivera plantada al Parc de Sant Eloi és una representació de la pau, la feminitat i la cultura mediterrània. Al mateix temps, va fer una crida a les dones joves a unir-se a l'entitat i garantir-ne el relleu generacional. 

Foto de grup amb l'olivera al Parc de Sant Eloi Dones Arrel.JPG

D'altra banda, el president de l'Associació dels Amics de l'Arbre, Jaume Aligué, va expressar l'agraïment a les Dones Arrel per deixar la seva empremta al Parc de Sant Eloi. L'acte, arrodonit amb una xocolatada popular, també va comptar amb la presència del regidor d'Acció Social, Joan Palou, i del regidor de Cultura, Raül Palacios.

25 anys de Dones Arrel

Dones Arrel, que actualment té 200 sòcies inscrites. Va néixer l'any 1993 amb la voluntat de donar veu al col·lectiu femení local mitjançant activitats culturals, associatives i de lleure. Durant els darrers 25 anys han desenvolupat nombroses propostes com sortides culturals, caminades, lectures o tallers d'arts i manualitats. En el decurs d'aquest 2018 s'ha commemorat el 25è aniversari amb diversos actes com és el cas de l'homenatge tributat el passat febrer a Angeleta Balsells, primera presidenta de l'associació, i Pilarín Barrio, vocal de la primera junta.

Comentaris