11.07.2020 |
Territoris.cat

Els bits van acaparar el protagonisme del cap de setmana a Tàrrega

El Pabelló municipal acull la setena Targalan
El Pabelló municipal acull la setena Targalan
Els bits van acaparar el protagonisme del cap de setmana a Tàrrega

L'Associació Agrat ha reunit aquest cap de setmana més de cent cinquanta cibernautes en el Pavelló Municipal d'Esports de Tàrrega, aficionats als jocs en línia que participen en la setena edició de la Targalan. Durant quaranta-vuit hores els bits circularan a tota velocitat per la capital de l'Urgell en una trobada de referència a la demarcació.

El Pabelló municipal acull la setena TargalanTargalan va completar l'oferta d'activitats amb xerrades, mostra de productes del sector, i una exposició de consoles retro per als amants de la nostàlgia. Per combatre les altres temperatures de dissabte i diumenge, el Club Natació Tàrrega va facilitar l'accés a les piscines gratuïtament a tots els inscrits en la trobada cibernètica.

Agrat procura que any rere any, la convocatòria compti amb nous al·licients per tal d'incentivar la participació, per aquest motiu enguany va convidar als comentaristes Mr. Readys i Sylphalion, coneguts per les retransmissions en línia de competicions de videojocs. A la Targalan han sigut els encarregats de comentar els tornejos via streaming a través de la plataforma virtual Twitch.

Els organitzadors han incorporat noves competicions com Counter Strike, League of Legends, PUBG i Overwatch s'afegeix el TeamFight Tactics, propostes que desperten gran expectació i que reuneixen els millors jugadors del territori

Representants del consistori amb portaveus de l'organitzacióL'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan va visitar dissabte la trobada, acompanyada de membres de la corporació. Pijuan va destacar que el consistori té la voluntat de donar suport a activitats adreçades a la gent jove com és el cas de la Lan Party d'Agrat. L'alcaldessa va agrair l'esforç dels organitzadors per situar Tàrrega en el mapa d'aquest tipus de trobades que congreguen un elevat nombre de seguidors.

Els bits van acaparar el protagonisme del cap de setmana a Tàrrega
comentaris