20.01.2022 |
Territoris.cat

Els jamaicans The Skatalites, cap de cartell del 19è Paupaterres Tàrrega

Els dies 15 i 16 de juliol, el Festival Musical d'Estiu inclourà també concerts de Blaumut, Joan Garriga & Madjid Fahem, Dr. Ring Ding, Sabor de Gràcia, La Terrasseta de Preixens, Carlitos Miñarro i El Son de la Chama, entre altres

Presentació de la 19a edició del Paupaterres Tàrrega interior
Presentació de la 19a edició del Paupaterres Tàrrega
Els jamaicans The Skatalites, cap de cartell del 19è Paupaterres Tàrrega

Tàrrega celebrarà el divendres 15 i el dissabte 16 de juliol la 19a edició del Paupaterres - Festival Musical d'Estiu amb el grup jamaicà The Skatalites com a cap de cartell. La capital de l'Urgell acollirà l'única actuació a Catalunya dins l'actual gira de la veterana agrupació, llegenda viva de l'ska. The Skatalites encapçalaran un extens cartell de 13 concerts que aplegarà també exponents del rock, pop, fusió i sons tradicionals, segons els organitzadors. Un ampli ventall sonor en què confluiran altres formacions consolidades com Sabor de Gràcia, abanderats de la rumba, o Blaumut, quintet que conjuga pop i folk.

També es donarà veu a artistes revelació com El Son de la Chama o The New Catalan Ensemble; la nova proposta de Joan Garriga al costat de Madjid Fahem (guitarra de Manu Chao); l'energia de l'alemany Dr. Ring Ding; i músics del territori com La Terrasseta de Preixens o Carlitos Miñarro. El Paupaterres continua erigint-se així com el principal festival musical a la demarcació de Lleida en època estival.

La cita, que repeteix al Càmping Municipal, és organitzada per l'Associació Paupaterres i l'Ajuntament de Tàrrega amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Val a dir que l'aportació econòmica del consistori augmenta enguany un 15% fins a assolir els 19.000 euros.

PaupaKids, dissabte a la tarda amb en Pau del Club Super 3

L'oferta del Paupaterres inclourà també sopars a la fresca i parades d'artesania. El recinte romandrà obert des de les 9 de la nit amb accés gratuït. A partir de les 11 de la nit, el preu de l'entrada serà de 5 euros.

El festival, a més, continua creixent incorporant més atractius arrodonint el migdia de dissabte, amb l'actuació al Local de la Societat Ateneu del grup Big OK!

D'altra banda, el dissabte 16 arribarà a partir de les 6 de la tarda la quarta edició del PaupaKids, dedicat al públic familiar. Els menuts de casa, acompanyats dels pares i mares, gaudiran al Càmping Municipal de tallers, atraccions, inflables, jocs d'aigua i la presència del Pau, personatge del Club Super 3.

Els jamaicans The Skatalites, cap de cartell del 19è Paupaterres Tàrrega
comentaris