La consellera d'Agricultura Teresa Jordà visita la modernització del regadiu de la col•lectivitat número 16 de Bell-lloc

La Consellera Teresa Jordà visita les finques modernitzades a Bell-lloc
photo_camera La Consellera Teresa Jordà visita les finques modernitzades a Bell-lloc

La consellera d'Agricultura Teresa Jordà va visitar ahir les finques de la col·lectivitat número 16 dels Canals d'Urgell en les que s'ha desplegat una primera fase del projecte de modernització del reg, -veure antecedents del projecte que es va iniciar l'any 2016- en el terme municipal de Bell-lloc.

La consellera acompanyada de l'alcalde de Bell-lloc Carles Palau i membres de la col·lectivitat, van visitar una de les set finques que reguen amb el nou sistema, així com la planta de bombament que subministra l'aigua a les finques.

La Consellera Teresa Jordà visita les finques modernitzades a Bell-llocLa primera fase del projecte s'ha aplicat en 400 hectàrees, de les quals el 85% que pertanyen a 90 propietaris, s'han adherit a la modernització, en una segona fase s'estendrà a 500 hectàrees més, fins a arribar a la totalitat de 1.300 hectàrees en una tercera fase.

La inversió en aquesta primera actuació ha sigut de 2.100.000 euros, i la col·lectivitat ha rebut una subvenció del departament d'Agricultura de 900.000 euros.

Comentaris