Tàrrega estén a tot el mes d’octubre la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Restauració de mobles per les persones de prelaboral de l'Associació Alba
photo_camera El taller d'objectes de decoració i restauració de mobles per les persones de Prelaboral de l'Associació Alba

S’apropa el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre), i Tàrrega ha iniciat una campanya de sensibilització que durarà tot el mes d’octubre per tal de celebrar-ho. Una campanya que, sota el lema escollit per l’Assocació Alba Parlem trencant estigmes, vol apropar-se a la gent davant la necessitat de parlar obertament sobre la qüestió i visibilitzar-la, per tal d’avançar en la superació dels estigmes vinculats a la salut mental.

Els establiments de Foment vendran la xapes del Postureig Lleida 'I LOVE ANTENIMENT' a benefici del Club Social Airecel de l'Associació Alba durant tot el mes

Per començar, avui dia 5 d’octubre, se celebrarà la Nit Boja, un esdeveniment organitzat per Foment Targarí, on es realitzarà un taller de papiroflèxia i s’elaboraran uns “comecocos” que convidaran a parlar a la gent. A més, en col·laboració amb tots els establiments de foment, durant tot al mes es podran adquirir les xapes solidàries del Sr. Postu I LOVE ANTENIMENT.

Postuxapes solidàries 'I LOVE ANTENIMENT' de Postureig Lleida

El seu cost es de 2€, i tots els beneficis es destinaran a activitats de lleure per les persones del Club Airecel de l’Associació Alba. Els dies 9 i 10 d’octubre, s’exposaran els mobles restaurats i objectes de decoració elaborats per persones de Prelaboral de l’Associació Alba a la Sala Joan Isant del Palau dels Marquesos de la Floresta.

Durant aquest dies, altres entitats com l'Associació Ondara Sió de Cervera i el Cap de Tàrrega oragnitzaran xerrades, exposicions i punts d'informació per parlar de la Salut Mental.

Comentaris