La fira Agr’auto d’Agramunt exposarà aquest cap de setmana més d’un centenar de vehicles

La pasada edició de la fira d'ocasio Agr'auto
photo_camera La pasada edició de la fira d'ocasio Agr'auto

Els propers 24 i 25 de febrer, Agramunt celebrarà la 17a edició de l’Agr’auto, la Fira del Vehicle d’Ocasió d’Agramunt. Enguany la mostra comptarà amb la participació dels concessionaris Auto Corbella, Castro Motor, Autoserveis del Sió, Tallers J. Valls i Rubén Automoció. Durant tot el cap de setmana exposaran més d’un centenar de vehicles al recinte firal d’Agramunt.

El consistori aposta per aquesta fira ja que creu que és una bona oportunitat per a les persones que es volen comprar un cotxe, ja que els vehicles que s’exposen a la mostra tenen preus molt competitius. Per incentivar les compres, entre totes les persones que tanquin una compra durant la fira, es farà un sorteig d’un viatge.

La inauguració tindrà lloc dissabte a les 12h i anirà a càrrec de Delfí Robinat, President de la Cambra de Comerç de Tàrrega i President del Consell Social de la Universitat de Lleida, acompanyat de Bernat Solé, alcalde d’Agramunt, i Fàtima Puig, regidora de Fires i Promoció Econòmica.

El certamen també comptarà amb diverses activitats annexes com la 10a concentració motera, que es durà a terme el diumenge a partir les 9 del matí. La trobada, organitzada per l’associació Motorrons d’Agramunt, s’iniciarà amb un esmorzar solidari per a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’altra activitat complementaria, que en aquest cas es farà el dissabte, serà el Mercat de les Rebaixes, organitzat per la Unió de Botiguers d’Agramunt. Els comerços participants faran una parada fora al carrer i oferiran durant tot el dia descomptes especials i promocions.

Comentaris