La Policia de Tàrrega rescata un gos en greu estat d'abandonament en un domicili

Denúncia Tàrrega
photo_camera El propietari va ser denunciat per tenir el gos en males condicions i per no disposar de la documentació reglamentària

La Policia Local de Tàrrega ha rescatat un gos que es trobava en greu estat d'abandó, sense aigua ni menjar, en un domicili particular. Els agents van intervenir el dijous 22 de febrer després de rebre indicis sobre la situació que patia l'animal i el seu mal estat de salut. La Policia Local va comissar el gos després de trobar-lo ferit i lligat amb una cadena molt curta que impedia els seus moviments.

El gos estava ferit i lligat amb una cadena molt curta que impedia els seus moviments

Així mateix, es va denunciar el propietari per tenir el gos en males condicions i per no disposar de la documentació reglamentària. La Policia Local va traslladar el gos a les instal·lacions de la Protectora d'Animals de Tàrrega en compliment de l'ordenança municipal de tinença d'animals de companyia.

Dos altres gossos comissats aquesta setmana

D'altra banda, la Policia Local també va intervenir dos gossos el passat dilluns 19 de febrer després d'haver-los trobat en diverses ocasions a la via pública sense el seu propietari i amb el conseqüent perill que això suposa (els animals podien causar algun accident). Anteriorment, en reiterades ocasions, el responsable dels gossos no va atendre les indicacions dels agents i ara s'ha procedit a denunciar-lo. Els dos gossos es van comissar i van ser lliurats a la Protectora d'Animals de Tàrrega.

Comentaris