05.12.2021 |
Territoris.cat

La Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega renova el seu èxit de públic

La cita ha congregat uns 20.000 visitants, xifra similar a la registrada l'any passat

fira2
Alguns artesans treballen davant el públic
La Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega renova el seu èxit de públic

Tàrrega va tancar ahir la 18a edició de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals mantenint el seu poder d'atracció. Uns 20.000 visitants, xifra similar a la registrada l'any passat, s'han acostat durant els quatre dies del certamen fins als espais d'exposició i venda.

La celebració enmig del pont festiu ha propiciat l'elevada afluència si bé les puntes de públic es van registrar durant el passat cap de setmana. La convocatòria es consolida una vegada més com una plataforma de contacte entre artistes i públic, on es donen a conèixer creacions artesanes i de comercialització limitada.

El assistents valoren sobretot l'originalitat de les propostes, de caràcter únic i personal. Art, disseny i artesania esdevenen així centre de les compres nadalenques. En aquest sentit, la satisfacció entre els paradistes per les vendes realitzades és generalitzada. Un any més hi han estat presents múltiples disciplines com la pintura, l'escultura, la fotografia, el disseny o l'orfebreria a més dels productes d'alimentació.

La Fira d'Artistes, que cada any oficialitza l'obertura de la campanya nadalenca a Tàrrega, també se salda amb èxit de participació pel que fa a la vintena de tallers i demostracions del programa. Gastronomia, ornamentació nadalenca o conta-contes infantils han atret força públic a l'igual que una colpidora 'performace' de memòria històrica a càrrec de l'artista targarina Alba Torres. A més, s'ha estrenat enguany un nou espai dedicat als oficis tradicionals com la fusteria, l'orfebreria o el punt de mitja.

També s'ha valorat molt positivament la creixent compareixença als estands del teixit associatiu de Tàrrega, que aprofita per divulgar aquí les seves activitats. 

La Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega renova el seu èxit de públic