11.08.2022 |
Territoris.cat

La Fira Playmobil de Tàrrega assoleix la xifra rècord de 15.000 visitants

Se superen les xifres de l'any passat, amb el 70% del públic procedent de fora de la ciutat

El diorama més gran muntat mai a Tàrrega, dedicat a la construcció del pont sobre el riu Tsavo a l’Àfrica interior
El diorama més gran muntat mai a Tàrrega, dedicat a la construcció del pont sobre el riu Tsavo a l’Àfrica
La Fira Playmobil de Tàrrega assoleix la xifra rècord de 15.000 visitants

La 5a edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega ha assolit la xifra rècord de 15.000 visitants durant aquest cap de setmana, una dada que supera els 14.000 de l’edició anterior i consolida el certamen com un dels més importants del territori català.

Hi va haver un increment de les vendes respecte de l'any passat

Enguany, l’organització també ha notat un augment significatiu de públic vingut de les comarques de Barcelona i s’ha calculat que el 70% dels visitants eren de fora de Tàrrega. L’Associació Agrat i SomosClicks, organitzadors de l’esdeveniment, van valorar diumenge molt positivament l’èxit de la Fira i van celebrar que el públic visitant destaqués la qualitat dels diorames, el magnífic espai del Club Natació i la bona organització. A més, els venedors també van certificar un augment de les vendes respecte de l’any passat i van remarcar l’assistència de públic molt especialitzat en les joguines dels Playmobils.

Un dels diorames recreava la ciutat i la Fira de Teatre

Durant els dos dies del cap de setmana es van registrar nombroses cues a les entrades del Club Natació i el diumenge al matí va ser el dia de més assistència. Els assistents van valorar molt positivament els diorames i van destacar el creat per una família targarina on recreaven la ciutat de Tàrrega i la Fira de Teatre al carrer.

La Fira Playmobil de Tàrrega assoleix la xifra rècord de 15.000 visitants
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement