L’espectacle La Tortue de Gauguin va inaugurar la fira al Parc de Sant Eloi

ft18_teatr-kto_peregrinus_beijing--bartek-cieniawa_editora_64_381_1
photo_camera Un dels espectacles més sorprenents de FiraTàrrega 2018

La 38a edició de FiraTàrrega va començar ahir dijous amb l’espectacle inaugural La Tortue de Gauguin de la Compagnie Lucamoros que va tenir lloc al parc de Sant Eloi. L’espectacle va combinar la pintura en directe, el teatre d'ombres i la música escènica.

Pel que fa a la inauguració institucional, va anar a càrrec de la Consellera de Cultura, Laura Borràs, acompanyada de les autoritats locals i provincials.

Avui divendres continua el certamen amb 69 sessions d'espectacles que ompliran Tàrrega de programació des de les 10 fins a les 2 de la matinada. A dia d’avui ja s’han esgotat gairebé un 40% dels passis amb 4 espectacles totalment esgotats.inauguracio-institucional-1_editora_64_391_1

D'entre tota la programació d’avui, en destaquen creacions que s'han gestat a través del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega com Flou Papagayo de la companyia Mumusic Circus, on tres figures sensibles i emotives posen en evidència que l’art s’amaga en els instants quotidians, o Les Impuxibles que amb la seva primera peça de teatre de carrer Painball ompliran segur la plaça Major de Tàrrega.

Entre les activitats professionals de demà, destaca la Without Walls consortium - un model de suport a la creació per a artistes de carrer, on es presentarà el consorci (17 festivals i 2 centres de creació) i la seva missió de suport a artistes del Regne Unit per desenvolupar i realitzar gires a l'espai públic.

Comentaris