27.11.2022 |
Territoris.cat

FiraTàrrega encara el cap de setmana amb més de 6.000 localitats venudes i 71 passis exhaurits

Fira Tarrega segona jornada (1) inteiror
El certamen ofereix fins al diumenge un gran nombre d'espectacles
FiraTàrrega encara el cap de setmana amb més de 6.000 localitats venudes i 71 passis exhaurits

El cap de setmana comptarà amb els espectacles inclosos a la Finestra Familiar, una iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, que presentarà creacions com el Taller de danses urbanes amb DJ Be NilTranshumància dels lleidatans Xip Xap, una proposta itinerant basada en la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures; Momo (versió lliure de Michael Ende) de la Cia. de Teatre Anna Roca, que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual, basat en la novel·la de Michael Ende, entre altres espectacles.

Un total de 10 espectacles estan completament esgotats

Cal destacar la programació de dansa gratuïta de tarda a la Plaça Europa, que comptarà amb Conseqüències, la nova proposta de la cia. Moveo que trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua; The Meeting Point, de Patricia Habchy Company, una coreografia de gestos quotidians entre un home cec i una dona que cerca noves correspondències entre la informació visual, sonora i textual; les holandeses Woest ens proposaran Lucky shots, una peça coreogràfica on es demana als espectadors empatia i imaginació; i Barbecho Urbano, de la Cía. Natxo Montero Dantza, una peça de moviment de carrer que planteja la terra com una metàfora de l'espera i del trànsit a un nou cicle. Fira Tarrega segona jornada (2) texte

La Fira més popular i lúdica es trasllada al Parc de Sant Eloi, amb espectacles per a tots els públics com Anton i Polina de la companyia de circ Fem Fatale, The Black Blues BrothersEmportats de La Trócola Circ Dinamita la Sarsuela de Le Croupier

La Plaça Nacions s'omplirà de cultura urbana amb peces com Topa dels Kukai Dantza Brodas Bros, una hibridació de dansa urbana i dansa tradicional basca en una coreografia vitalista i absolutament enèrgica; Shy Blue, de la Cía. Elías Aguirre, una peça on conflueixen la dansa urbana i la contemporània, amb intèrprets procedents de tècniques experimentals d'arrel urbana; o Agua de Chey Jurado, una interpretació en clau de dansa urbana dels diferents estats, formes o textures en què es presenta l'aigua.

Els espectacles de nit del cap de setmana són The legend of Burning Man dels Insectotròpics, un viatge poètic i oníric, basat en fets reals, on la companyia fa una revisió d'un antic espectacle, Bouazizi, que explica la història d'un home del qual tothom ha sentit parlar, però de qui ningú en sap el nom; Silence! de Les Commandos Percu, espectacle percussiu i pirotècnic itinerant; i D-Construction dels francesos Cie. Dyptik, espectacle de dansa hip-hop enèrgic en què sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment a través del moviment. 

FiraTàrrega encara el cap de setmana amb més de 6.000 localitats venudes i 71 passis exhaurits
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement