23 de juny

La Flama del Canigó i la música, protagonistes de la revetlla de Sant Joan a Tàrrega

També tindrà lloc la 'Baixada de Falles de Secà', una proposta que recrea les Falles dels Pirineus

Presentació del cartell de la Festa de Sant Joan de Tàrrega. Fotografia: Ajuntament de Tàrrega.
photo_camera Presentació del cartell de la Festa de Sant Joan de Tàrrega. Fotografia: Ajuntament de Tàrrega.

Tàrrega celebrarà, el dijous 23 de juny al vespre, la tradicional Festa de Sant Joan recuperant el format habitual.

Així doncs, es tornarà a celebrar la rebuda de la Flama del Canigó a la plaça del Carme mentre que el sopar i els concerts tindran lloc al Camp dels Escolapis

El foc  de la Flama del Canigó arribarà a Tàrrega al voltant de les 19.00 hores, de mans de la Penya Pedal de Bellpuig. Després d'encendre el peveter, es procedirà a fer la lectura del Manifest i, seguidament, el públic gaudirà de l'actuació del Grup Infantil de Diables de BAT i d'una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega.

La vetllada continuarà a les 21.45 hores amb una 'Baixada de Falles de Secà', una proposta introduïda l'any 2019 que recrea les baixades en fila de teies enceses al Pirineu. La baixada començarà al Castell de Tàrrega i recorrerà el casc antic de la ciutat. Prèviament a la tarda en un taller adreçat a les entitats de la ciutat, aquestes forjaran la teia mitjançant un treball col·lectiu.

El descens culminarà a les 22.00 hores al Camp dels Escolapis amb l'encesa de la foguera. Prendrà el relleu el sopar popular i un doble concert protagonitzat per les formacions Good Rockin' Tonight (versions) i Cronopios (latin, hip hop i funk), seguides de l'actuació de DJ Sega (música ballable).

Comentaris