12 establiments de Foment Tàrrega seràn els protagonistes del calendari solidari de l'escola Santa Maria d’Alba

Elaboració del calendari solidari de l'escola Alba
photo_camera Elaboració del calendari solidari de l'escola Alba

El calendari solidari que impulsa l'AMPA de l'escola Santa Maria d'Alba de Tàrrega, estarà protagonitzat per dotze establiments que pertanyen a Foment Tàrrega. Un projecte que va néixer fa quatre anys amb la voluntat d'aconseguir finançament per a les activitats de lleure del centre educatiu, i d'aquesta manera fer el lleure més inclusiu, i, per altra banda, fer visibles les capacitats de les persones de l'entitat.

Els establiments de Foment Tàrrega  Alba, Asbert, Bona Llum, Cal Francesc, Centre Òptic, Comercial Sans, Culinàrium, EKT, Fem Cadena, L'Artesania Moderna, La Botigueta i Llar d'Avis del Carme, es convertiran en platós fotogràfics on els alumnes de l'escola Alba faran de models al costat dels propietaris dels establiments, com a element gràfic de cadascun dels mesos de l'any, del calendari del 2019, del que se n'editaran 1.500 exemplars.

Venda del calendari solidari de l'escola Alba

El calendari es posarà a la venda a la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega, que tindrà lloc el 7, 8 i 9 de Desembre. També es podrà adquirir als establiments participants de Foment Tàrrega, a la Botiga del Restaurant el Gat i al web www.aalba.cat.

Comentaris