27.10.2021 |

L’ajuntament de Tàrrega destina 300.000 euros en ajudes per a negocis i comerços

Empreses i autònoms afectats per la Covid-19 amb la seu de l’activitat a Tàrrega poden demanar-la fins al proper 30 de setembre

IMATGE D'ARXIU · Vista general del nucli urbà de Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega
Vista general del nucli urbà de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega
L’ajuntament de Tàrrega destina 300.000 euros en ajudes per a negocis i comerços

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha obert la convocatòria d’una línia d’ajudes que ascendeix fins als 300.000 euros per als negocis locals que s’hagin vist afectats per la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. Empreses i autònoms amb la seva activitat a Tàrrega, segons el document 036 o 037 de la declaració censal d’hisenda, poden sol·licitar-la fins al proper 30 de setembre.

Els ajuts directes es divideixen en dos grups. El primer va destinat als negocis més afectats que van registrar pèrdues en la facturació d’entre el 50% i el 100% entre el 2019 i el 2020. En aquests casos, les ajudes poden arribar als 1.300 euros per sol·licitant. L’altra línia és per als negocis que van patir pèrdues en la facturació d’entre el 25% i el 49% i les ajudes són d’uns 1.000 euros per beneficiari. La quantitat de l’ajut dependrà de la disponibilitat pressupostària.

El tràmit per sol·licitar l’ajut es pot fer accedint a la seu electrònica (del web de l’Ajuntament de Tàrrega (www.tarrega.cat), on també es poden consultar les bases de la convocatòria. Igualment, els autònoms també ho poden fer presencialment a les oficines del consistori (plaça Major, 1) amb cita prèvia. Les bases de la convocatòria es poden consultar a l’apartat de seu electrònica del web de l’Ajuntament de Tàrrega.

50.000 euros addicionals per a campanyes de promoció

Paral·lelament, l’Ajuntament de Tàrrega també destinarà 50.000 euros addicionals en campanyes generals o sectorials destinades a la promoció i dinamització dels diferents sectors afectats per la crisi. En aquest sentit ja es va estrenar la campanya de suport al món de la restauració sota el títol “Tornem a Taula”, amb la gravació d’un espot audiovisual.

L’ajuntament de Tàrrega destina 300.000 euros en ajudes per a negocis i comerços
comentaris