L’Ajuntament de Tàrrega reobrirà la piscina coberta municipal el proper 1 d’octubre

Els dos vasos de la piscina coberta ja s'han omplert d'aigua, la qual rep el tractament corresponent  - piscines municipals de Tàrrega (cedida per Ajuntament de Tàrrega)
photo_camera Els dos vasos de la piscina coberta ja s'han omplert d'aigua, la qual rep el tractament corresponent - Foto: cedida per l'Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega reobrirà la piscina coberta municipal el proper divendres 1 d’octubre, una vegada enllestides les obres de millora realitzades a les instal·lacions. Els treballs han resolt les deficiències que patia l’edifici i alhora han permès adaptar-lo als protocols sanitaris anti-Covid. La capital de l’Urgell posarà així en servei un equipament segur i de primer nivell, culminant un projecte que ha suposat una inversió total de 453.686 euros. Per tant, a partir del mes vinent, la ciutadania podrà fer ús de les dues piscines de l’espai i la sala fitness mentre que les activitats dirigides es reprendran el proper novembre.

S’oferiran descomptes especials a les persones que es donin d’alta durant els mesos d’octubre i novembre

Les instal·lacions s’han posat al dia amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora que renova l’aire dues vegades cada hora i la renovació integral dels sistemes de ventilació i climatització. Tot aquest paquet de millores permetrà que Tàrrega disposi d’una piscina coberta moderna i confortable, i sota la gestió directa de l’ajuntament. Val a dir que les obres de millora a la piscina coberta han rebut una subvenció de 152.478 euros concedida per la Diputació de Lleida, la qual ha ajudat a finançar l’adquisició de la deshumectadora.

Campanya promocional amb descomptes especials durant octubre i novembre

Així mateix, el consistori preveu posar en marxa una campanya promocional per fomentar l’ús de la piscina coberta municipal. En aquest sentit, oferirà modalitats d’abonament amb descomptes especials que preveuen, per exemple, matrícula gratuïta i bonificacions de fins al 75% de les quotes d’octubre i novembre. La campanya es posarà en marxa a partir del dilluns 27 de setembre. Els preus públics del servei també han fixat descomptes en entrades individuals per a persones menors de 16 anys i majors de 65 anys a més d’un ampli ventall d’abonaments mensuals a partir de 30 euros. Cal afegir que l’Ajuntament de Tàrrega posarà també a l’abast preus avantatjosos d’ús de l’espai per a entitats i altres col·lectius. És previst que les tarifes rebin llum verda en la sessió del Ple del dijous 23 de setembre.

Instal·lacions obertes de dilluns a diumenge

La piscina coberta municipal de Tàrrega reprendrà l’activitat en horari de 7 del matí a dos quarts d’11 de la nit de dilluns a divendres; de 8 del matí a 3 de la tarda els dissabtes (a partir del mes de novembre també de 4 a 7 de la tarda); i de 9 del matí a 2 del migdia els diumenges. Per tal de garantir que no s’excedeixi l’aforament màxim (fixat en 141 persones), s’habilitarà un sistema de control d’accés mitjançant cita prèvia per franges horàries. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d’Esports, Silveri Caro, han definit la reobertura de l’equipament com un dels projectes més il·lusionants que Tàrrega ha desenvolupat recentment. “La piscina coberta ofereix unes instal·lacions de gran qualitat que refermen l’aposta de l’Equip de Govern per afavorir la pràctica de l’esport al territori”, han afirmat.

Comentaris