L’Ajuntament de Tàrrega treu a concurs l’explotació del bar de les piscines municipals

D'altra banda, el consistori ha rebaixat els preus públics dels abonaments de les piscines d'estiu de Tàrrega entre un 15% i un 18%, segons les diferents modalitats l'abonament individual per adults passa de 90 a 75 euros pel que fa a l'abonament infantil serà de 55 euros; per a persones jubilades, de 45 euros; i el familiar, de 145 euros
Piscines municipals de Tàrrega
photo_camera Piscines municipals de Tàrrega @Territoriscat

L'Ajuntament de Tàrrega ha fet públic aquest dilluns les bases del concurs per l'explotació del bar de les piscines municipals d'estiu. El consistori atorgarà la concessió a través d'un contracte d'arrendament per un període de quatre anys amb un pressupost de licitació de 22.111 euros. L'adjudicatari del servei haurà de gestionar l'equipament com a establiment de restauració amb servei exclusiu per als usuaris del recinte.

Les ofertes per optar a gestionar el bar es poden trametre fins al divendres 30 d'abril. Val a dir que el servei fou portat fins a l'any 2019 pel Club Natació Tàrrega, entitat que explotava el conjunt de les piscines. Des de l'estiu passat, la Regidoria d'Esports assumeix directament la gestió de les instal·lacions.

L'Ajuntament de Tàrrega preveu iniciar la temporada de les piscines el dissabte 19 de juny i s'allargarà fins al diumenge 5 de setembre.

El Bar de les piscines el va gestionar fins a l'any 2019 el Club Natació Tàrrega, entitat que explotava el conjunt de les instal·lacions, que van passar a la titularitat de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament l'any 2020.

Piscines municipals de Tàrrega

Rebaixa dels abonaments de les piscines d’estiu de Tàrrega

D'altra banda, el consistori ha rebaixat els preus públics dels abonaments de les piscines d'estiu de Tàrrega entre un 15% i un 18%, segons les diferents modalitats. Així, a tall d'exemple, l'abonament individual per adults passa de 90 a 75 euros. L'abonament infantil serà de 55 euros; per a persones jubilades, de 45 euros; i el familiar, de 145 euros. Una altra novetat és la creació d'un abonament de 25 banys a 60 euros.

A més, l'actualització de l'ordenança fiscal també es tradueix en l'eliminació dels abonaments rebaixats per a socis del Club Natació Tàrrega, que s'aplicava quan l'entitat gestionava les instal·lacions

El regidor d'Esports, Silveri Caro, subratlla que si bé la gestió del servei és deficitària per la despesa que comporta, rebaixem els abonaments per incentivar l'ús de les piscines com a servei públic a l'abast de la ciutadania. En aquest sentit, l'accés continuarà sent lliure per als infants menors de 4 anys. D'altra banda, es mantenen els imports de les entrades individuals i els preus especials per a persones amb discapacitat i acompanyant (entrada a 1 euro i abonament a 30 euros).

Pel que fa a les piscines d'Altet i Claravalls, els preus públics augmenten lleugerament per escurçar la diferència en relació amb les de Tàrrega. Els veïns residents dels pobles tindran preferència a l'hora d'adquirir abonaments i la temporada de bany s'estendrà des del 19 de juny i fins al 31 d'agost. Tots els recintes de les piscines municipals, igual que l'any passat, s'adaptaran a la normativa de seguretat sanitària contra la Covid-19 per garantir la salut de les persones usuàries.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement