27.09.2022 |
Territoris.cat

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA HA INVERTIT EN AQUEST PROJECTE HISTÒRIC MÉS D'1,8 MILIONS D'EUROS

Montserrat Coma ha participat aquest dilluns en l'obertura d'un tram de la variant d'Ivars d'Urgell

En els pròxims dies, es preveu que la variant estigui transitable al cent per cent, amb l’obertura de les connexions que conduiran a l’Estany d’Ivars i Vila-sana i a la carretera de Vallverd.

IMG_9375
Montserrat Coma retira la senyalització per obrir el pas de la variant d'Ivars d'Urgell.
Montserrat Coma ha participat aquest dilluns en l'obertura d'un tram de la variant d'Ivars d'Urgell

L'alcaldessa en funcions d'Ivars d'Urgell Montserrat Coma ha participat aquest dilluns en un acte simbòlic, d'obertura d'un tram de la variant, que la Diputació està finalitzant en aquest municipi del Pla d'Urgell. Coma, acompanyada dels tècnics de l'empresa constructora i de l'ens provincial, han retirat la senyalització que permetia la circulació als primers vehicles.

Montserrat Coma retira la senyalització per obrir el pas de la variant d'Ivars d'Urgell.El tram de la variant possibilita una alternativa de recorregut fora del tram urbà als vehicles procedents de Bellpuig i en direcció a Castellnou de Seana i a Vila-sana, i viceversa. En els pròxims dies, es preveu que la variant estigui transitable al cent per cent, amb l’obertura de les connexions que conduiran a l’Estany d’Ivars i Vila-sana i a la carretera de Vallverd. L’obertura definitiva es durà a terme quan finalitzin els treballs de soterrament d’una línia elèctrica de mitja tensió, que ja estan programats per ser realitzats ben aviat.

La Diputació de Lleida i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell van iniciar l’abril de l’any 2014 les obres de la variant, que han suposat una inversió de més d'1,8 milions d'euros, atenent a una demanda històrica d’aquest municipi per descongestionar l’entorn urbà del trànsit pesat.

Montserrat Coma ha participat aquest dilluns en l'obertura d'un tram de la variant d'Ivars d'Urgell
comentaris