L'Associació Alba rep una donació de 20.700 euros per ampliar l'obrador El Rosal

El Grup BBVA col·laborarà així en la inserció laboral de persones amb discapacitat i malaltia mental a l’Urgell i la Segarra, mentre que el projecte podria crear fins a 10 nous llocs de treball

Associació Alba conveni interior
photo_camera El conveni s’ha signat aquest dimecres per part de la directora de l’entitat i del director de zona de CatalunyaCaixa

CatalunyaCaixa, entitat que forma part del Grup BBVA, col·laborarà amb l’Associació Alba de Tàrrega per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat i malaltia mental a l’Urgell i la Segarra. En concret, CX ha seleccionat el projecte de l’Associació que comprèn l’ampliació de l’obrador El Rosal, per dotar-lo amb un ajut de 20.700 euros.

El conveni s’ha signat aquest dimecres per part de Maite Trepat, directora de l’entitat, i del director de zona de CatalunyaCaixa, Joan Carles Gallego.

L’obrador, fundat l’any 1920 i gestionat directament per l’Associació Alba des del 2001, és un espai de treball inclusiu que actualment ocupa a 7 persones amb discapacitat. El Rosal elabora galetes artesanals, fetes a mà una per una, amb productes de proximitat. D’entre la seva producció, són popularment coneguts els ‘arrugats’.

L’any 2014 El Rosal va iniciar un Pla de Creixement que ha de durar fins al 2018 amb l’objectiu de crear nous llocs de treball i millorar diferents aspectes de l’activitat. Es va realitzar una primera fase que va consistir en el trasllat de l’obrador a un espai més gran i ara, gràcies a aquesta col·laboració, inicien la 2a fase que consistirà en la compra de nova maquinària i la seva adaptació a l’espai, així com un reforç de l’àrea comercial. Amb aquestes mesures s’aconseguirà millorar l’eficiència en la producció i poder accedir a nous mercats i clients, i a la llarga s’espera assolir la creació de 10 nous llocs de treball.
 

Comentaris