L’skyline de Tàrrega, nou protagonista de la 23a Mitja Marató i 10 Km de Tàrrega

El Club d'Atletisme 100x100 Fondistes comptarà amb més de 100 voluntaris i espera arribar a la xifra dels 600 inscrits
Presentació de la 23a Mitja Marató de Tàrrega
photo_camera Presentació de la 23a Mitja Marató de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega ja escalfa motors per preparar la 23a edició de la Mitja Marató i 10 Km organitzada pel Club d'Atletisme 100x100 Fondistes. La tradicional cita esportiva targarina se celebrarà el diumenge 5 de maig, en un dels actes previs a l’inici de la Festa Major, i espera assolir els 600 inscrits, una xifra similar a la de les anteriors edicions.

Una de les novetats d’enguany és que l’obsequi per als participants i les persones voluntàries serà una samarreta running de màniga llarga amb l’skyline de Tàrrega serigrafiat i un disseny futurista. Jordi Cos, membre de la junta dels 100x100 Fondistes, ha explicat que la idea és continuar aplicant diversos elements del paisatge targarí en els obsequis de les pròximes edicions per reforçar els valors de proximitat i territorialitat.

El tret de sortida de la cursa serà a les 9 del matí, mantenint l’horari que es va estrenar l’any passat per evitar les hores de més calor, i el punt de sortida i arribada tornarà a ser el Parc Esportiu de Tàrrega, on hi haurà habilitada una àmplia zona amb diferents serveis per als participants. Des de l’organització s’ofereix la possibilitat de participar en dos circuits que combinen asfalt i camí pels diferents paisatges del territori.

El primer recorregut, de 10 quilòmetres, transcorre pel centre de Tàrrega i arriba fins a Vilagrassa, mentre que la Mitja Marató, de 21 quilòmetres, també passarà per altres municipis veïns com El Talladell, La Mora i Fonolleres (la Segarra). En ambdós casos, les proves són puntuables per a la Lliga Ponent i enguany hi haurà més llebres que acompanyin els participants corrent al ritme d’un temps concret. Com ha destacat el president del Club d'Atletisme 100x100 Fondistes, Eloi Escolà, un dels punts forts de la Mitja Marató i 10 Km de Tàrrega és “l’ampli equip humà de voluntaris que fan possible la celebració de la cursa”.

Més d’un centenar de persones ajudaran en el muntatge, les zones d'avituallament, el suport als fondistes i tots els preparatius logístics necessaris. Tot aquell que es vulgui oferir de voluntari ho pot fer a www.fondistestarrega.com i també rebrà l’obsequi de la samarreta running i altres regals de proximitat.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de Tàrrega, Silveri Caro, ha manifestat que la cursa targarina ja és “una cita ineludible en el calendari de proves esportives de Ponent” i confia que la climatologia ajudi perquè torni a ser un èxit. La 23a edició de la Mitja Marató i 10 Km Ciutat de Tàrrega compta amb el suport de la Regidoria d’Esports de Tàrrega, l’Ajuntament de Vilagrassa, l’EMD del Talladell, el Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida, la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i diverses empreses col·laboradores

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement