Del 3 al 7 d'octubre

La Sotana i Òscar Andreu encapçalen el cartell de Lo Memefest 2023

El Festival d'Humor de Ponent torna a la capital de l'Urgell amb cinc dies carregats de propostes humorístiques, l'edició d'enguany ret homenatge a Pepe Rubianes
Presentació de Lo Memefest 2023 a Tàrrega - Foto: Jordi Vinuesa
photo_camera Presentació de Lo Memefest 2023 a Tàrrega - Foto: Jordi Vinuesa

Lo Memefest torna a Tàrrega amb un programa carregat de propostes humorístiques encapçalades pel podcast 'La Sotana' i l'humorista Òscar Andreu, que preestrenarà el seu pròxim espectacle. El Festival d'Humor de Ponent organitzat per l'associació Agrat està dedicat enguany a la figura de Pepe Rubianes. La programació passa de tres a cinc dies i se celebrarà del 3 al 7 d'octubre. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través del web de l'associació

El Festival d'Humor de Ponent també comptarà amb l'exposició 'ErMEMgol' sobre l'il·lustrador Ermengol, que es podrà veure a la sala Marsà fins al 8 d'octubre, i la xerrada 'Riure per informar o informar per no plorar?' amb els artistes gràfics Ermengol, Jordi Calvís i Lupe Ribot. Dimecres, els lleidatans Improsia proposen una nit d'humor impovisat a la plaça de les Nacions.

El festival d'enguany està dedicat a Pepe Rubianes

El festival recorda en aquesta edició l'emblemàtic 'actor galaico-català' amb el vermut-debat 'Què diria ara Rubianes?', sobre l'auge de l'extrema dreta i com fer-hi front des de l'humor. Aquest comptarà amb la presència de Joan Lluís Bozzo, Rosa Andreu i Lucila Aguilera, tres persones molt properes a l'humorista, i estarà moderat per la periodista Marina Rúbies. L'acte serà gratuït i se celebrarà el 7 d'octubre a les 12.30 h a la Soll.

L'homenatge culminarà el mateix dissabte a les 17.30 h als cinemes Majèstic amb la projecció del monòleg 'Rubianes Solamente'. Aquest espectacle va mantenir-se a la cartellera del teatre Capitol de Barcelona durant més de 10 anys i va rodar per tot el país. L'entrada té un cost de 5 €.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement