Tàrrega demana a Endesa que posi fi als microtalls de subministrament

La Regidoria de Serveis Municipals sol·licita a l'empresa que faci millores a la xarxa per a resoldre les incidències detectades

tarrega foto interior -  Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Imatge del centre urbà de Tàrrega

La Regidoria de Serveis Municipals de Tàrrega manté contactes amb l'empresa Endesa per posar fi a la problemàtica detectada de microtalls d'energia elèctrica al municipi. En aquest sentit, el consistori ha reiterat als representants de l'empresa la necessitat d'implementar mesures per a resoldre els episodis de talls intermitents i baixades de tensió.

El regidor de Serveis Municipals, Josep Castelló, que ha demanat celeritat en aquests treballs, ha explicat que des de l'empresa elèctrica s'ha expressat la voluntat de resoldre aquesta problemàtica instal·lant protectors a les capçaleres de les línies de distribució.

L'edil ha afirmat que esperen una millora significativa en el servei i que insistiran per trobar la solució als microtalls registrats al subministrament elèctric

Així mateix, Endesa ha manifestat que fa un seguiment diari de la xarxa i que treballa per a minimitzar aquestes afectacions. Els microtalls i les baixades de tensió d'energia elèctrica afecten de forma puntual algunes zones de la capital de l'Urgell implicant domicilis particulars, comerços i empreses. Alguns veïns ja han comunicat aquestes incidències a l'Ajuntament i s'ha impulsat una recollida de signatures.

Comentaris