04.12.2021 |

Raül Arenas correrà de la Val d'Aran a Tàrrega a favor de la salut mental

Aquesta és la cinquena iniciativa benèfica d'Arenas en què conjuga esport i solidaritat, en què assumirà el desafiament de córrer d’una tirada el trajecte de 216 quilòmetres

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d’Esports, Silveri Caro, han desitjat avui molta sort a l’atleta Raül Arenas, acompanyat d’Emili Barri, conductor de la caravana solidària (1)
L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d’Esports, Silveri Caro, han desitjat molta sort a l’atleta Raül Arenas, acompanyat d’Emili Barri, conductor de la caravana solidària - Foto: Ajuntament de Tàrrega
Raül Arenas correrà de la Val d'Aran a Tàrrega a favor de la salut mental

L'atleta targarí Raül Arenas inicia una nova campanya solidària a favor de la salut mental. És ja la cinquena iniciativa benèfica de Raül Arenas en què conjuga esport i solidaritat sota el lema Sempre Endavant. Aquesta vegada, assumirà el desafiament de córrer d’una tirada el trajecte de 216 quilòmetres entre Les (la Val d’Aran) i Tàrrega. Raül Arenas sortirà de Les demà divendres amb arribada prevista a Tàrrega el diumenge 14 de novembre, a les 12 del migdia, a la plaça del Carme. Es tracta d’un recorregut similar al que havia de completar en el repte anterior, a benefici d’Afanoc Lleida, però que va haver de modificar a darrera hora a causa de les restriccions sanitàries vigents la tardor passada.

Els diners recollits es destinaran a la Marató de TV3 mitjançant el Servei de Rehabilitació Comunitària

L’Ajuntament de Tàrrega també hi col·labora. En aquest sentit, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d’Esports, Silveri Caro, han rebut avui dijous l’atleta, just abans d’emprendre camí cap a la Val d’Aran, davant de la Casa Consistorial per desitjar-li sort i expressar el suport de l’ens a la iniciativa. L’alcaldessa i el regidor han lloat també el tarannà altruista que mou Raül Arenas a plantejar-se nous desafiaments en benefici sempre d’una bona causa.

Raül Arenastambé compta amb la col·laboració de més de mig centenar de comerços del territori

Un repte “especial”

Arenas ha explicat avui que se sent molt motivat per dur a terme aquest nou repte: “per a mi és molt especial ja que coincideix el fet que es tracta de la cinquena fita solidària que m’havia marcat completar. A més, molta gent com és el meu cas han viscut de prop algun cas de malaltia mental”. Així doncs, destinarà els diners recollits a La Marató de TV3 dedicada enguany a la salut mental, mitjançant el Servei de Rehabilitació Comunitària de Tàrrega. Alhora, igual que l’any passat, convida la ciutadania a acompanyar-lo adquirint un dorsal solidari i sumant més quilòmetres. Les inscripcions es poden fer fins dissabte 13 de novembre a través d’un formulari publicat a les xarxes socials. La inscripció inclou una donació mínima de 5 euros. A més, entre totes les persones inscrites es farà un sorteig d’obsequis a l’arribada a Tàrrega. L’atleta, que anima la ciutadania a rebre’l diumenge, demana als participants que comparteixin a les xarxes socials fotografies caminant o corrent amb l’etiqueta #sempreendavantsalutmental i etiquetant els comptes @sempreendavant, @raularenasisaac, @srctarrega i @lamaratotv3.

Els quatre anteriors reptes solidaris de Raül Arenas anaren destinats al Club Esportiu de l’Associació Alba de Tàrrega, Laura Galán (una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral), Noe Gaya (una noia amb mobilitat reduïda de l’Espluga de Francolí que volia editar un conte en el qual relata la seva experiència personal des que l’any 2000 patí un accident de trànsit que li provocà greus seqüeles) i l’Afanoc Lleida recaptant un total de 15.000 euros.

Raül Arenas correrà de la Val d'Aran a Tàrrega a favor de la salut mental
comentaris