L'Ajuntament de Tàrrega inicia el primer mandat amb majoria femenina

Alba Pijuan, presenta el cartipàs per al nou mandat de l'Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Alba Pijuan, presenta el cartipàs per al nou mandat de l'Ajuntament de Tàrrega

L'acord entre els grups d'ERC i la CUP a l'Ajuntament de Tàrrega posarà al davant de la gestió municipal dels pròxims quatre anys una majoria femenina per primer cop a la capital de l'Urgell. Ambdós grups van presentar aquesta setmana el cartipàs amb la composició de l'equip de govern, que el conformaran cinc membres de la llista d'ERC i tres de la CUP.​
 

L'alcaldessa Alba Pijuan, serà la responsable de l'àrea de Recursos Humans, Comunicació, Fira de Tàrrega i responsable del llegat de Manuel de Pedrolo de la ciutat. La primera edil d'ERC, formarà equip amb Ivonne Pont, segona tinent d'alcalde, que es responsabilitza de la regidoria d'Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme.

La cupaire, Teresa Sala, cinquè tinent d'alcalde, estarà al capdavant de l'àrea dels Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient. La regidoria de Governació, Seguretat, i Promoció Econòmica, la gestionarà la republicana, Núria Robert. Completarà la presència femenina, Assumpta Pijuan serà la responsable d'Acció Social, Igualtat, Salut i Habitatge.

Alba Pijuan, completa la participació de la CUP, posant al capdavant de Cultura, Patrimoni i Pobles a Carlos Vílchez, que serà el tercer tinent d'alcalde i Daniel Esqué, primer tinent d'alcalde, estarà al davant de l'àrea de Finances, i Transparència.

L'equip de govern targarí, el completa el republicà Xavier Rossell, quart tinent d'alcalde, amb una important àrea que inclourà, Educació, Ciutadania, Treball, i Esport.

Segons l'Equip de Govern, els eixos prioritaris seran els serveis a les persones, la igualtat, la participació ciutadana i el bon govern alhora que també es posarà l'accent en la millora de la qualitat de vida, l'espai públic i el suport al teixit comercial i les entitats.

Comentaris