L'alcaldessa de Tàrrega assumeix les competències de la regidora de la CUP que ha dimitit

Teresa Sala va anunciar que plegava perquè no li van deixar organitzar una conferència amb Josep Pàmies
IMATGE D'ARXIU · Vista general del nucli urbà de Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Vista general del nucli urbà de Tàrrega - Foto: Ajuntament de Tàrrega

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijoan, assumirà les competències de la Regidoria de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient, que fins fa una setmana i escaig ostentava la cupaire Teresa Sala. Aquesta va anunciar que deixava el càrrec i després va transcendir que els motius eren, bàsicament, perquè li havien impedit organitzar una conferència amb l'activista Josep Pàmies a la Fira de Medi Ambient, conegut, entre d'altres, per defensar mètodes alternatius com l'MMS per combatre la Covid-19. La CUP ha explicat Sala ja no forma part de l'assemblea local i ara passarà a ser regidora del Grup Mixt fins que sigui efectiva la seva renúncia al Ple del mes d'octubre.

La CUP ha emès un comunicat on indica que després de l'anunci de la renúncia unilateral de la regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient, Teresa Sala, aquesta ha deixat de representar l'assemblea local i en conseqüència ja no forma part del grup municipal. En aquest sentit, la formació anticapitalista assegura que estan treballant per fer un relleu amb les "màximes garanties" i amb el màxim compromís vers el programa i el projecte polític que representen, d'una banda, i de cara a la ciutat i el bon govern municipal, de l'altra.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tàrrega, format per ERC, la CUP i el PSC, ha agraït la tasca exercida per Sala en el decurs del present mandat.

Comentaris