Tàrrega acull divendres la Gala de les Mitges de Ponent

Els atletes Sancho Ayala i Jordi Torné interior
photo_camera Els atletes Sancho Ayala i Jordi Torné

El Teatre Ateneu de Tàrrega serà aquest divendres l'escenari de la Gala anual de les Mitges de Ponent, un acte que reunirà a l'atletisme lleidatà per lliurar els premis a Sancho Ayala i Rosamari Carulla, com a guanyadors de la tercera edició del circuit de mitges maratons lleidatanes.

L'atleta Rosamari Carulla del Club La Guineu de Vilanova de BellpuigLa gala comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i del regidor d'Esports, Jaume Folguera, a més de representants dels clubs organitzadors de les quatre mitges maratons del circuit, que són els Runners Balaguer, l'AA Xafatolls, l'AE Ekke i el 100x100 Fondistes Tàrrega, que en aquesta ocasió serà l'amfitrió.

La iniciativa d'aglutinar les quatre mitges maratons lleidatanes va néixer l'any 2015 de la mà dels organitzadors de cadascuna de les curses. Ho van fer amb el lema 'Posa't les Mitges' i amb l'objectiu de valorar l'esforç personal i potenciar aquesta modalitat esportiva

Gala de les Mitges de Ponent celebrada a BalaguerEn total, el circuit Mitges de Ponent ha comptat amb 95 finishers que han aconseguit acabar les quatre proves celebrades a Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida, repartits en 16 dones i 79 homes. Tots els rebran un obsequi per premiar i reconèixer el seu esforç.

Podeu consultar les classificacions completes del circuit Mitges de Ponent 2016, així com tota la informació prèvia del circuit 2017 a http://www.iter5.cat/lliga_de_ponent/.

comentaris