El grup vocal Mezzos, banda sonora d'una posta de sol a la casa rural de La Torre del Codina del Talladell, a l'espai natural de Granyena

El grup vocal Mezzos, banda sonora d'una posta de sol a la casa rural de La Torre del Codina del Talladell
photo_camera El grup vocal Mezzos, banda sonora d'una posta de sol a la casa rural de La Torre del Codina del Talladell

La casa rural de La Torre del Codina del Talladell, a l'espai natural de Granyena, es va convertir en el decorat perfecte de l'activitat d'Espais Naturals de Ponent que va tenir lloc el passat dissabte 14 de juliol. Els assistents a la proposta cultural van gaudir d'un cançoner popular a càrrec del grup vocal Mezzos de Cervera. Cançons de bressol, cúmbies i cants tradicionals d'arreu del món conformaven el programa 'Cançons i sensacions' proposat pel grup cerverí.

El grup vocal Mezzos, banda sonora d'una posta de sol a la casa rural de La Torre del Codina del Talladell 1L'acte, organitzat per l'Associació Leader de Ponent conjuntament amb el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central (CDCC) i emmarcat en el projecte Espais Naturals de Ponent, també combinava una opció gastronòmica en forma de tast amb producte de proximitat. Amb el pas de les hores, l'emplaçament urgellenc es va acabar transformant en un mirador autèntic per contemplar una posta de sol rogenca dins l'espai natural de Granyena.

Les opcions culturals als espais naturals tornen aquest dissabte 21 de juliol a la Serra de Bellmunt, concretament a la Font Amarga de Montgai, on actuarà el cantautor Jordi Montañez acompanyat d'en Pau Romero, i que es complementarà amb una explicació històrica amb Pol Galitó i una caminada ornitològica per la zona de les trinxeres de la Font Amarga amb en Carles Santana.

El mateix dissabte, en el marc del Festival Tastasons de Preixana, l'arpista Berta Puigdemasa oferirà un concert per gaudir de l'espai natural dels secans de Belianes-Preixana. La proposta musical també es maridarà amb un tast de productes de la zona. Les inscripcions a les dues activitats es poden fer a través de la pàgina web d'Espais Naturals de Ponent.

comentaris