25.10.2021 |
Territoris.cat

Més d'un miler de persones han gaudit a Tàrrega del Galacticat

Galacticat conclourà avui amb les projeccions de 'Pàtria' i 'Your name' i el concert de Kopsvogur Banda Juvenil d'Islàndia

galacticat1
Trobada de productors catalans al Galacticat de Tàrrega
Més d'un miler de persones han gaudit a Tàrrega del Galacticat

Més de mil persones han gaudit aquest cap de setmana a Tàrrega de les activitats del Galacticat, la 4a Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent.

El certamen cinematogràfic ha portat fins a la capital de l'Urgell diverses estrenes de producció catalana, la recuperació de clàssics del setè art i un ampli ventall de propostes cinèfiles.

La convocatòria ha mantingut el volum de públic i continuarà treballant per fer de Tàrrega un dels focus cinematogràfics de les terres de Ponent. 

La catifa vermella de la mostra ha congregat els equips de les pel·lícules 'Pàtria' i 'Salvación', encapçalades pels seus directors, Joan Frank Charansonnet i Denise Castro respectivament

També han assistit al Galacticat destacats productors del panorama audiovisual català, com Paco Poch ('Innisfree') i Ramon Vidal ('El bosc') juntament amb Santi Lapeira, president del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya. 

El Galacticat 2017 s'ha centrat en el cinema fantàstic francès arran del 20è aniversari de la pel·lícula 'El quinto elemento'. Per altra banda, ha incorporat al seu programa d'activitats 1r Concurs de Curtmetratges GalactiCurt, on s'han presentat una trentena de treballs.

Més d'un miler de persones han gaudit a Tàrrega del Galacticat